Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στο δρόμο: Ο Γιώργος Μαυρίδης αντί να βρεθεί "Στο δρόμο", περνά από οντισιόν για τον "Αστέρα Ραχούλας"

mavridiiis
Σειρές 28.03.2017 11:17
Tην Τρίτη 28 Μαρτίου, στις 21:50, η «Κονσέρβα», συνεχίζει το ταξίδι της με αμείωτους ρυθμούς και το κέφι τους κορυφώνεται για μια ακόμη φορά στην Αθήνα. Η λίστα με τις επιθυμίες τους στην πρωτεύουσα δεν έχει ολοκληρωθεί. Πώς θα συνεχιστεί η διαδρομή τους, ποια επιθυμία θα την καθορίσει; Νέες μοναδικές εμπειρίες, μαθήματα ζωής αλλά και το συναίσθημα τους πάντα σε πρώτο πλάνο! Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...Ο Γιώργος Μαυρίδης μαθαίνει ότι γίνεται οντισιόν για ρόλο ποδοσφαιριστή στη σειρά του Alpha «Αστέρας Ραχούλας». Αφού πάρει την άδεια του καναλιού, δηλώνει συμμετοχή μαζί με τον φίλο του, Γιώργο Λέντζα.
Μία επιθυμία του Γιώργου Λέντζα είναι να παίξει πόκερ με τον πρώην Υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας. Θα δεχθεί ο Γιάνης Βαρουφάκης να παίξει μια παρτίδα μαζί του;
Ποιος από τους δύο Γιώργηδες είναι ο καλύτερος μπάρμαν; Ο νικητής θα κριθεί σε διαγωνισμό κοκτέιλ. Τρελό γέλιο, απίθανες ατάκες και ξεκαρδιστικές κόντρες ανάμεσα στους πρωταγωνιστές μας! Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...Η εκπομπή εκπληρώνει επιθυμίες κι άλλων ανθρώπων. Αυτή τη φορά ο φίλος των παιδιών, ο Χταπόδιας θέλει να πάει από τα Μέγαρα στη Σαλαμίνα μ’ έναν… ανορθόδοξο τρόπο! Θα τα καταφέρει; Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...Η Μόλυ έχει ζητήσει να ταΐσει αδέσποτα. Η επιθυμία της οδηγεί τους Γιώργηδες σ’ ένα δημοτικό σχολείο όπου θα κάνουν τους δασκάλους για μια μέρα!

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Απρόσμενη τροπή σήμερα 28/3 στους «Συμμαθητές»: Ο Ανδρέας κάνει μία σημαντική αποκάλυψη στη Μαριλένα

Σε πανικό όλοι σήμερα 28/3 στο «Έλα στη θέση μου»: Ο Δαμιανός αγχώνεται με τον πόλεμο που κηρύττει η Nermax!

Δραματική εξέλιξη στο σημερινό επεισόδιο 28/3 στο «Μπρούσκο»: Αναστασία και Ματθαίος χωρίζουν τους συντρόφους τους

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top