Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απίστευτη εξέλιξη σήμερα 28/3 στους "9 μήνες": Ο Μάνος αναιρεί την καταγγελία που έκανε στη Σοφία!

stavrou
Σειρές 28.03.2017 09:48
Η Μάρθα επικοινωνεί με έναν φίλο της χημικό, και του ζητάει να φτιάξει κάποιο φάρμακο για τον Πέτρο. Η Σοφία μιλάει με τη Νεφέλη, αλλά της κρύβει πως η Θεανώ είναι στη φυλακή. Ο Μάνος προτείνει στη Σοφία να πάρουν τη Νεφέλη μαζί τους στο σπίτι του. Ο Στέφανος επιστρέφει στην Κύπρο τραυματισμένος και βαθιά σοκαρισμένος. Ο Αντρέας ζητάει από τον Δημήτρη να συναντηθούν. Ο Άλκης γυρίζει στο γραφείο του και βρίσκει την Ηρώ που μαζεύει τα πράγματά της. Ο Δημήτρης ξαφνιάζεται με τον Αντρέα, που του ζητάει να εμπιστευτεί τη Δάφνη και να γυρίσει κοντά της. Η Άννα συμβουλεύεται τη Μάρθα για το πώς να ηρεμήσει την Κρίστη, μετά από τον πανικό που έπαθε βλέποντας το πρόσωπό της. Ο Άλκης δεν καταφέρνει να πείσει την Ηρώ να μείνει κοντά του. Ο Στέφανος επιστρέφει σπίτι του, όπου τον περιμένει η Έλσα. Ο Μάνος ζητάει τη βοήθεια του Χρήστου για το πώς θα μπορέσει να αναιρέσει την καταγγελία που έκανε στη Σοφία.Ο Αντρέας, προσποιούμενος πάντα τον τυφλό, ζητάει από τον Σερέτη πληροφορίες για τον Διαμαντίδη. Εκείνος κάνει πως δεν τον γνωρίζει. Η Εύα κάνει ένα ρεπεράζ στις αποθήκες όπου ο Σερέτης διακινεί τα εμπορεύματά του. Η Έλσα δεν καταφέρνει να ηρεμήσει τον Στέφανο. Ο Δημήτρης λέει στη Δάφνη πως δεν μπορεί να ζήσει μακριά της. Η Άννα με την Κρίστη βγαίνουν από το σπίτι και αντικρίζουν τη Σύλβια νεκρή έξω από την πόρτα τους. Ο Μάνος λέει στη Διευθύντρια του νοσοκομείου πως η καταγγελία του για τη Σοφία είναι ανυπόστατη. Η Κρίστη και η Άννα καλούν ασθενοφόρο για τη Σύλβια. Η Δάφνη νιώθει ευτυχισμένη που τα ξαναβρήκε με τον Δημήτρη, ωστόσο καταλαβαίνει πως ο Αντρέας ήταν εκείνος που τον επηρέασε για την απόφασή του. Ο Αντρέας χακάρει τους λογαριασμούς του Διαμαντίδη και βλέπει μεγάλη εισροή χρημάτων. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Η Ελίζα λέει στον Αντρέα πως αποφάσισε να πάει μόνη της στην εκδρομή κι εκείνος την παροτρύνει να το κάνει. Εκείνη τρελαίνεται με την απάθειά του και καταλήγουν σε έντονο καυγά με τον Αντρέα να νιώθει πως η Ελίζα τον τεστάρει. Η Έλσα ακολουθεί τον Στέφανο σε κάθε του βήμα, χωρίς εκείνος να την έχει αντιληφθεί. Ο Μάνος λέει στην Επιτροπή του νοσοκομείου πως ό,τι είπε για τη Σοφία, ότι σιγά-σιγά τον οδηγούσε στο θάνατο, ήταν ψέματα. Η Επιτροπή δεσμεύεται να επανεξετάσει την υπόθεση. Η Σοφία προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Θεανώ στη φυλακή, όμως εκείνη αρνείται να της μιλήσει…

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Η εβδομάδα του «Shopping STAR» ξεκινά και έχει θέμα…

«Βόμβα» σήμερα 27/3 στον «Αστέρα Ραχούλας»: Η Μαργαρίτα αποκαλύπτει στον Άρη το μεγάλο μυστικό: «Ο Μάνος είναι γιος σου!»

Αυτό και αν είναι έκπληξη! Σήμερα 27/3 στo «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Ο Μηνάς ομολογεί στη Βούλα το φλερτ του με μια εντυπωσιακή γυναίκα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top