ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 15.00 θα κάνει πρεμιέρα στον ANT1 η τουρκική σειρά «Σουχάν» («Cesur ve Guzel», όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος), με πρωταγωνιστές τον Κιβάντς Τατλιτούγ και την Τουμπά Μπουγιουκουστούν, που όλοι τους αγαπήσατε μέσα από άλλες τουρκικές σειρές που προβλήθηκαν στην Ελλάδα. Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει αποκλειστικά όλο το ρεπορτάζ για τη νέα σειρά του ANT1 που αναμένεται να καθηλώσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TiVi Σίριαλ, θα μειωθεί η ώρα προβολής του «Καφέ της Χαράς» από δύο ώρες σε μια ώρα και στις 16.00 θα μπει η νέα τουρκική σειρά «Σουχάν» με τον Κιβάντς Τατλιτούγ και την Τουμπά Μπουγιουκουστούν. Μπορεί εδώ και τρία χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου να είχε αποφασίσει να σταματήσει να προβάλλει τουρκικές σειρές (για την ιστορία να αναφέρουμε πως η τελευταία που έβαλε ήταν το «Iffet» που κόπηκε στα δέκα επεισόδια λόγω χαμηλής τηλεθέασης το 2014), όμως όπως φαίνεται, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στο τηλεοπτικό τοπίο και του έντονου ανταγωνισμού, αναγκάστηκαν να αλλάξουν στρατηγική. Η σειρά «Σουχάν» έκανε πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου στο STAR TV και είναι παραγωγής Ay Yapim.

Μια εκδίκηση... καταλήγει σε μεγάλο έρωτα!
Η ιστορία αρχίζει με τον Τζεσούρ Αρεντάλογλου, που διψάει να πάρει εκδίκηση από τον Ταχσίν Κορλουντά εξαιτίας όσων έκανε στον πατέρα του. Ετσι ο νεαρός ξεκινάει με το αυτοκίνητό του για το Κορλουντά, μια μικρή πόλη έξω από την Κωνσταντινούπολη, όταν ξαφνικά στο δρόμο του εμφανίζεται μια κοπέλα που προσπαθεί να πάρει ξανά τον έλεγχο του ανεξέλεγκτου αλόγου της. Εκείνο οδεύει προς τον γκρεμό και ο Τζεσούρ με κίνδυνο της ζωής του καταφέρνει να τη σώσει την τελευταία στιγμή. Εκείνη ευγνωμονεί τον Τζεσούρ που την έσωσε και του συστήνεται ως Σουχάν Κορλουντά, κόρη του Ταχσίν. Στο μυαλό του έχει πολλά σχέδια και ένα από αυτά είναι να χτυπήσει τον εχθρό του στο αδύναμο σημείο του: την κόρη του. Η Σουχάν είναι μια πολύ μορφωμένη και δυναμική κοπέλα, που παράγει στο εργαστήρι της μπουκάλια για αρώματα. Παράλληλα διατηρεί δεσμό με τον Μπουλέντ, με τον οποίο πιστεύει ότι θα ζήσει δίπλα του μια ευτυχισμένη και ασφαλή ζωή. Από την άλλη, ο Τζεσούρ από τη στιγμή που βρέθηκε στο Κορλουντά φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή της Σουχάν, η οποία δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Τζεσούρ και Σουχάν συναντιούνται συχνά τυχαία και αυτό δεν αρέσει στον Μπουλέντ, που βλέπει το ενδιαφέρον του άντρα για την κοπέλα του. Παράλληλα, η μεγάλη επιθυμία του Ταχσίν είναι να αποκτήσει ένα εγγόνι προκειμένου να αφήσει την περιουσία του. Αυτό προκαλεί μεγάλο άγχος στο γιο του και αδελφό της Σουχάν, τον Κορχάν. Από την άλλη, η σύζυγος του Κορχάν, η Τζαχιντέ, είναι μια φιλόδοξη και φιλοχρήματη γυναίκα που δεν θα διστάσει να κάνει τα πάντα προκειμένου να κερδίσει όλη την περιουσία του Ταχσίν. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να σκοτώσει τη Σουχάν. Ο Τζεσούρ ανακαλύπτει πως κάποιος προσπάθησε να σκοτώσει τη Σουχάν τότε με το άλογο, ενώ η Τζαχιντέ ανακοινώνει πως δήθεν είναι έγκυος. Το βράδυ των γενεθλίων του Ταχσίν όλοι θα ζήσουν άσχημες στιγμές. Ο Μπουλέντ κάνει πρόταση γάμου στη Σουχάν, αλλά εκείνη δεν του απαντάει κι αυτός γίνεται βίαιος μαζί της. Ο Τζεσούρ που βρίσκεται εκεί απωθεί τον άντρα και ο Μπουλέντ για να τον εκδικηθεί βάζει αργότερα φωτιά στο σπίτι του. Δεν ξέρει όμως πως μέσα βρίσκεται και ο Ταχσίν. Ο Τζεσούρ σώζει τον Ταχσίν κι έτσι κερδίζει την εύνοιά του ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει τα σχέδιά του..