Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μπρούσκο: Το αισχρό κόλπο της Στέλλας

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΡΑ
Σειρές 10.03.2017 09:01
Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Ο Ματθαίος έχει ξεκαθαρίσει πλέον ότι στη ζωή του θέλει μόνο την Αναστασία. Οι επαφές τους είναι καθημερινές και με κάθε ευκαιρία τής υπενθυμίζει το πόσο πολύ την αγαπάει. Μάλιστα, αυτό που σχεδιάζει είναι να ξανασμίξουν και να είναι για πάντα μαζί. Ομως, λογαριάζει χωρίς τον... ξενοδόχο.

Οπως ήδη έχουμε δει, προκειμένου η Στέλλα να κρατήσει κοντά της τον Ματθαίο, έχει βάλει σκοπό να μείνει έγκυος. Η κοπέλα φτάνει στο σημείο να πάει σε γιατρό για να μάθει ποιες είναι οι γόνιμες μέρες της και στη συνέχεια δεν αφήνει «σε χλωρό κλαρί» τον Ματθαίο, σχεδόν τον... βιάζει.
Τις προθέσεις της έχει αποκαλύψει τόσο στην Αλεξάνδρα όσο και στη Χρυσάνθη, οι οποίες της έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους. Μάλιστα, έχει πει ότι φοβάται μήπως όταν το μάθει ο Ματθαίος την αναγκάσει να κάνει έκτρωση, αλλά όλοι της λένε ότι είναι απίθανο να κάνει κάτι τέτοιο ο Ματθαίος, γιατί η αγάπη του για τα παιδιά είναι δεδομένη και μεγάλη.
Η Αλεξάνδρα προσπαθεί με χίλιους τρόπους να την προσγειώσει, όταν η Στέλλα της λέει ότι είναι σίγουρη ότι περιμένει παιδί: «Εχω μία μέρα καθυστέρηση! Λες; Λες;», της λέει με χαρά και η Αλεξάνδρα της απαντάει: «Μήπως βιάζεσαι; Τι είναι μία μέρα καθυστέρηση;». Η Στέλλα όμως συνεχίζει με τον ίδιο ενθουσιασμό: «Α, εγώ έχω πολύ σταθερό κύκλο. Ρολόι». Μάλιστα αρχίζει να χαϊδεύει την κοιλιά της: «Ηδη νομίζω πως νιώθω ένα σκίρτημα κάπου εδώ. Λες; Θα γίνω μητέρα!». Μάταια η Αλεξάνδρα προσπαθεί να της πει ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνει για να κρατήσει τον Ματθαίο, η Στέλλα όμως έχει πάντα μια δικαιολογία: «Τι να κάνω, Αλεξάνδρα μου; Το παλεύω για να μην τον χάσω. Δίνω τον αγώνα μου», της απαντάει.
Το κόλπο της Στέλλας να μείνει κρυφά έγκυος από τον Ματθαίο, φαίνεται ότι πιάνει και όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο σίγουρη είναι ότι ο Ματθαίος θα γίνει μπαμπάς. Η Αλεξάνδρα και πάλι της λέει να μη βιάζεται: «Αντί να μετράς μέρες, δεν παίρνεις καλύτερα ένα τεστ από το φαρμακείο να κάνεις;», την προτρέπει, όμως η Στέλλα είναι σίγουρη και κάνει όνειρα: «Οχι, θα περιμένω 24 ώρες ακόμα μην απογοητευτώ. Αν και το νιώθω μέσα μου. Το ένστικτο της μάνας είναι αλάνθαστο. Σ’ αυτό που δεν έχω ένστικτο είναι στο φύλο του μωρού, αν και πολύ θα ’θελα να είναι κορίτσι. Βέβαια, πάνω απ’ όλα θέλω να ’χει υγεία, αλλά πιστεύω ότι κι ο Ματθαίος θα ξετρελαθεί μ’ ένα κοριτσάκι. Κι ο Δημήτρης, ο γιος του, θα χαρεί με μια αδελφούλα».
Η Αλεξάνδρα ωστόσο που είναι ψυχολόγος, ξέρει ότι πίσω από αυτή της την επιθυμία κάτι άλλο κρύβεται και τη ρωτάει ευθέως: «Στέλλα, φοβάσαι μήπως ένα αγόρι θυμίζει του Ματθαίου το παιδάκι που έχασε;» και δεν πέφτει έξω, καθώς η Στέλλα ομολογεί ότι αυτό είναι που τη βασανίζει: «Ναι, είναι ο βασικός λόγος που θέλω κόρη. Και την ονειρεύομαι να ’ναι τολμηρή σαν τον πατέρα της και καθαρή σαν εμένα», παραδέχεται.

Διαβάστε τη συνέχεια αύριο στο tv-24.gr!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top