Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έλα στη θέση μου: Ο Δαμιανός αρχίζει να ερευνά το παρελθόν της Φαίης

marinos
Σειρές 26.02.2017 10:20
Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Κι ενώ η Φαίη προχωρά το σχέδιό της έχοντας ως θύμα τον Βλάση, ο Δαμιανός αρχίζει να υποψιάζεται την αγαπημένη του και αποφασίζει να μάθει ποιο είναι το κρυμμένο παρελθόν της. Φυσικά, όλα αυτά ξεκίνησαν από τον πόλεμο που της κήρυξε η Αιμιλία. Το TV24 σας αποκαλύπτει για πρώτη φορά το σχέδιο του Δαμιανού αλλά και ποιο είναι αυτό το παρελθόν που η Φαίη δεν θέλει με τίποτα να βγει στο... φως!

Η Αιμιλία έχει αποφασίσει να προστατέψει με οποιοδήποτε κόστος τον Αχιλλέα και τον Βλάση, κρατώντας μακριά τους τη Φαίη. Οσο βλέπει ότι αυτό είναι κάτι αναπόφευκτο, τόσο πεισμώνει. Φυσικά, το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν έμαθε ότι η Φαίη κατάφερε να παντρευτεί τον Βλάση, τον βιολογικό της γιο, έχοντας ως αποτέλεσμα να φωνάξει δημοσιογράφους και να της κάνουν ερωτήσεις, που δεν φανταζόταν ποτέ, για την καταγωγή και την οικογένειά της. Από ό,τι έχει αποδειχτεί, μάλιστα, αυτό ήταν μόνο η αρχή...
Τα υπερβολικά μέτρα προστασίας της Αιμιλίας, οι κατηγορίες που προσάπτει στη νύφη της αλλά και η περίεργη συμπεριφορά της Φαίης, κάνουν τον Δαμιανό να κάνει έρευνες για το καλά κρυμμένο παρελθόν της. Αρχικά ο άντρας ψάχνει πληροφορίες μέσα από διάφορες σελίδες του ίντερνετ και αφού δεν βρίσκει αυτά που θέλει ή αυτά που περιμένει να βρει, αποφασίζει να οργανώσει μια διάρρηξη στο σπίτι της. Η Φαίη υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά και για να ’ναι καλυμμένη αλλά και -πάντα!- ένα βήμα μπροστά, όπως έχει συνηθίσει, παίρνει τα μέτρα της και αποφεύγει τα χειρότερα.

Διαβάστε τη συνέχεια αύριο στο tv-24.gr!

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ Ή ΤΟΥ TV24!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top