Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Χουάνα η Παρθένα» α λα ελληνικά: Η νέα καθημερινή σειρά που έρχεται στον ΑΝΤ1!

jane-the-virgin-lead
Σειρές 18.02.2017 15:00
Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

 

Στο «στρατόπεδο» του ΑΝΤ1 έχουν ξεκινήσει ήδη να καταστρώνουν τα σχέδιά τους ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν 2017-2018. Μέσα σ’ αυτά είναι η ελληνοποίηση της τηλενουβέλας «Jane the virgin» (μτφ. «Χουάνα η παρθένα»). Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

«Από Μάρτη καλοκαίρι κι από Αύγουστο χειμώνα» λέει η παροιμία και απ’ ό,τι φαίνεται ταιριάζει γάντι στους υπεύθυνους του ΑΝΤ1, οι οποίοι κάνουν τα πρώτα «μαγειρέματα» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς το νέο πρόγραμμα φτιάχνεται από το μηδέν. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, μέσα σ’ αυτά περιλαμβάνεται και η ελληνοποίηση της πετυχημένης τηλενουβέλας «Jane the virgin» (μτφ. «Χουάνα η παρθένα») που θα δούμε ως ρομαντική κομεντί.
Ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα της εν λόγω σειράς εδώ και κάποια χρόνια και, μάλιστα, αρχικά την προόριζε για το MEGA - πριν ξεκινήσουν τα δύσκολα οικονομικά προβλήματα. Κάτι που σας το είχαμε αποκαλύψει σε παλαιότερο τεύχος. Πριν από λίγο καιρό, όμως, την πρότεινε στο κανάλι του Αμαρουσίου και κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον των ιθυνόντων, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να ξεκινήσουν αμέσως τις πρώτες προετοιμασίες για την εύρεση του σεναριογράφου που θα αναλάβει την προσαρμογή του σεναρίου αλλά και το σκηνοθέτη. Οι πρώτες σκέψεις των δύο πλευρών θέλουν τη σειρά να τοποθετείται στην απογευματινή ζώνη και να προηγείται του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Η υπόθεση
Η Jane είναι μια νεαρή θρησκευόμενη που εργάζεται ως σερβιτόρα σ’ ένα ξενοδοχείο στο Μαϊάμι. Η ζωή της παίρνει μια μεγάλη στροφή για το απροσδόκητο, όταν η γιατρός Luisa Alver της κάνει κατά λάθος τεχνητή γονιμοποίηση. Στη συνέχεια, η μητέρα της Jane, η Xiomara, μαθαίνει γι’ αυτό το γεγονός και φοβάται ότι θα καταστρέψει τη ζωή της αποφασίζοντας να φέρει στον κόσμο αυτό το παιδί. Ο βιολογικός πατέρας του παιδιού είναι ένας παντρεμένος άντρας με το όνομα Rafeal Solano, ο οποίος είναι ένας πρώην playboy. Από την άλλη, η Petra είναι μια ανήθικη γυναίκα που κάνει συνεχώς ραδιουργίες και μόλις μαθαίνει το λάθος, εμπλέκεται σε μια άλλη υπόθεση με τον Zazo. Ο τελευταίος είναι ο καλύτερος φίλος του Rafeal αλλά τον αναζητά η αστυνομία και ο φίλος-ντετέκτιβ της Jane, Michael, ο οποίος ασχολείται με την υπόθεση της Jane με τον δικό του τρόπο. Τέλος, ο Rogelio de la Vega είναι ένα διάσημο αστέρι της τηλεόρασης και, εν αγνοία της, βιολογικός πατέρας της Jane, ο οποίος εμφανίζεται και θέλει να έρθει σε επαφή με τη μητέρα της, τη Xiomara.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top