Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (21/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Άσε μας ρε Μαμά μιας και η Ρωξάνη με την Νικόλ, ενώ βρίσκονται στο baby shower της Κορίνας θα μάθουν ένα νέο που θα τις σοκάρει (δείτε εδώ το spoiler που έδωσε η Φωτεινής Ντεμίρη για τη σειρά).

Τι θα δούμε σήμερα, Τρίτη (21/6) στο Άσε μας ρε Μαμά - Επεισόδιο 121

Το νέο για το διαζύγιο που ζήτησε ο Θωμάς φτάνει σιγά σιγά σε όλους και η Αλίκη, απελπισμένη, ψάχνει τρόπο να το χειριστεί και προσπαθεί απεγνωσμένα να μάθει αν υπάρχει άλλη γυναίκα, ενώ ο Βασίλης από την άλλη αποφασίζει να σηκώσει ανάστημα στον πατέρα του και συγκαλεί οικογενειακό συμβούλιο.

Στην Αρμέκο, ο Μενέλαος δεν μπορεί με τίποτα να χειριστεί την σχέση της Ρωξάνης με τον Δημήτρη, κυρίως γιατί φοβάται τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό στην θέση του στην εταιρία, ενώ η Νικόλ οργανώνει στην Κορίνα babyshower πάρτυ μόνο για γυναίκες. Σε αυτό το πάρτυ όμως, η Ρωξάνη και η Νικόλ θα λάβουν ένα τηλεφώνημα που κάθε άνθρωπος φοβάται για τους αγαπημένους του…

Η Αλίκη μαθαίνει για τον Θωμά και τη Βούλα

Ο Δημήτρης επιστρέφει σπίτι, με τη Ρωξάνη και τη Γεσθημανή να τα ‘χουν βρει κανονικά. Όλοι έχουν αποδεχτεί την σχέση τους εκτός απ’ τον Μενέλαο που την αρνείται πεισματικά. Όταν ο Δημήτρης έρχεται να μείνει σπίτι τους μάλιστα, του λέει τι σκέφτεται και κοντεύουν να μαλώσουν. Ο Θωμάς από την άλλη, συνεχίζει κανονικά με την Βούλα. Η Αλίκη βλέπει τις φωτογραφίες που τους έβγαλε ο ντεντέκτιβ και σαστίζει. Το μοιράζεται με την Ρωξάνη και ψάχνει να βρει τον τρόπο να το αντιμετωπίσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άσε μας ρε Μαμά: Ο Θωμάς ζητάει διαζύγιο από την Αλίκη

Άσε μας ρε Μαμά: Η Ρωξάνη μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Δημήτρη στη Γεσθημανή