Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (9/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, μιας και ο Νικηφόρος αρχίζει να μαθαίνει από το χωριό πως ενδέχεται να είναι παιδί του Μαθιού (δείτε εδώ τι θα συμβεί όταν κάνουν τεστ DNA).

Καταιγιστικές οι σημερινές (9/5) εξελίξεις του Σασμού

Η επίσκεψη του Αστέρη στα Γιάννενα φέρνει την Αργυρώ αντιμέτωπη με το μέλλον της οικογένειάς της και μια μεγάλη απόφαση. Θα καταφέρει να γυρίσει σελίδα ή θα κυνηγήσει για άλλη μια φορά την δικαίωση ενάντια στους Σταματάκηδες; Ο Κώστας, έξω από τη φυλακή πια, ξαναγυρνά στον τόπο του ψάχνοντας δουλειά, αλλά η Άσπα ανησυχεί για την αντίδρασή του όταν μάθει πως έχει προχωρήσει τη ζωή της με μια καινούρια σχέση.

Ο Νικηφόρος από την άλλη έχει να διαχειριστεί μια αποκάλυψη που θα ανατρέψει ό,τι θεωρούσε δεδομένο μέχρι τώρα. Απελπισμένος τρέχει στον τάφο του πατέρα του και κλαίει σαν παιδί. Τι είναι αυτό που ακούει να συζητάνε στο χωριό για το παρελθόν του, που μπορεί να τον οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις.

Θρήνος στον Σασμό - Νεκρή η...

Μη χάσετε στο νέο τεύχος Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα αυτή την Πέμπτη (5/5). Στον Σασμό, ο θάνατος της Μανταρίνας σημαίνει την αρχή του τέλους για τη γιαγιά Ειρήνη. Ο Αγγελος με την Ασπα βρίσκονται συνέχεια κοντά της, όμως η γιαγιά Ειρήνη δεν αντέχει πλέον τόσο πόνο. Αφήνεται και παρακαλάει να πάει κοντά στον γιο και τον εγγονό της.

Η γιαγιά Ειρήνη είναι καταβεβλημένη από τον χαμό της Μανταρίνας: «Η γιαγιά δεν είναι καλά, δεν ξέρω πόσο θα αντέξει», ειδοποιεί ο Αγγελος στα Γιάννενα και η Μαρίνα νιώθει πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι της. «Πρέπει να φύγω, Αργυρώ μου. Εσύ τώρα εδώ, δεν με χρειάζεσαι πια. Θα πάω στο σπίτι μας, να μείνω στο πλευρό της γιαγιά σου, δεν ξέρω πόσο θα ζήσει», της λέει και φεύγει.

Την ίδια στιγμή όμως η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία της Ασπας και του Αγγελου και φυσικά ενημερώνουν και την Αργυρώ. Αμέσως μόλις μαθαίνει τα άσχημα νέα η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη: «Ηρθε η στιγμή να γυρίσουμε πίσω.

Νομίζω ότι θα είμαστε καλά όλοι μας εκεί», λέει στον Σταύρο, ο οποίος συμφωνεί: «Θα έρθω όπου θέλεις εσύ, κορίτσι μου. Αρκεί να είμαστε μαζί», της απαντάει. Η οικογένεια Βρουλάκη είναι ξανά ενωμένη στην Κρήτη, έστω και για ένα τόσο θλιβερό γεγονός όπως αυτό του θανάτου της γιαγιάς Ειρήνης. Μόλις πάνε στην Κρήτη η γιαγιά πεθαίνει, ευχαριστημένη που επέστρεψαν και που θα συναντήσει τους αγαπημένους της.

Γιαγιά Ειρήνη θάνατος

Οι μέρες περνάνε και ο Σταύρος με την Αργυρώ ψάχνουν τα πατήματά τους στο καινούριο τους περιβάλλον. Στο μεταξύ ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο: «Τα ’μαθες; Η Αργυρώ γύρισε με την οικογένειά της», του λέει ο Μαθιός που του εφιστά την προσοχή: «Κοίτα να κρατηθείς μακριά της», του τονίζει.

Ωστόσο ο Αστέρης και πάλι έρχεται αντιμέτωπος με τους σκοτεινότερους φόβους του, αλλά και τις μεγαλύτερές του ελπίδες ότι μπορεί η ιστορία με την Αργυρώ να μην έχει τελειώσει και να καταφέρουν να είναι και πάλι μαζί. Κι αυτό που φοβόταν αλλά ήλπιζε κιόλας δεν αργεί να έρθει, καθώς η πρώτη συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ στην Κρήτη μετά από καιρό, είναι γεγονός.

Μια συνάντηση ηλεκτρισμένη, που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τα συναισθήματά τους. Την ίδια στιγμή ο Αντώνης είναι γεμάτος χαρά με την επιστροφή της Μαρίνας: «Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ευτυχισμένο με έχεις κάνει, Μαρίνα. Δεν ήθελα τίποτε άλλο.

Μόνο να σε έχω εδώ κοντά μου, δίπλα μου. Να σε βλέπω και να σε αγγίζω όποτε θέλω», της λέει και η αγάπη ξεχειλίζει από τα μάτια του. Λίγο αργότερα η Μαρίνα θα κάνει μια αποκάλυψη στην Κατερίνα: «Το παιδί, Κατερίνα. Το παιδί είναι του Αστέρη», της ομολογεί και η Κατερίνα μένει άφωνη!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Φέτος αποχωρούν δύο ηθοποιοί - Ποιοι φεύγουν και ποιοι συνεχίζουν στη δεύτερη σεζόν

Αποκλειστικό: Μετά τον Σασμό αυτή η σειρά θα καθηλώσει τους τηλεθεατές του ALPHA