Μη χάσετε στο νέο τεύχος Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί την Πέμπτη (28/4) σε όλα τα περίπτερα. Στη Γη της Ελιάς, η Aρετή στην κυριολεξία έχει αρχίσει να χάνει το μυαλό της. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να καταστρέψει τον Στάθη. Παράλληλα, όμως, με τον τρόπο της απομακρύνει και τον μόνο άνθρωπο που έχει μείνει δίπλα της, τον Στέφανο. Ωστόσο θέλοντας να «μπει στο μάτι» του πρώην άντρα της, απλώνει τα δίχτυα της για να δημιουργήσει μια νέα σχέση.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οπως θα δούμε, η εκδίκαση της αγωγής του διαζυγίου της Αρετής και του Στάθη πλησιάζει και οι δύο πλευρές προβάρουν τις θέσεις τους. Την ίδια στιγμή ο Στέφανος συνειδητοποιεί πως ο πατέρας του υπήρξε προφητικός και ότι η Αρετή του καταστρέφει τη μια σχέση πίσω από την άλλη: «Τελικά, ο πατέρας μάλλον είχε δίκιο. Με κανέναν δεν κάνεις. Ακόμα και τώρα με έκανες να χωρίσω με την Ελένη. Γιατί εσύ φταις που φτάσαμε εδώ», της λέει.

Εκείνη φυσικά αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι πάντα επεδίωκε το καλό του: «Κορώνι μου, τι είναι αυτά που λες; Τι χαΐρι θα έκανες μ’ αυτήν; Εγώ για σένα ενδιαφέρομαι κι αυτή δεν έκανε για σένα», υποστηρίζει. Στο μεταξύ η ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και ο Στάθης με την Αρετή συγκρούονται ανοιχτά σε όλα τα μέτωπα. Αφού ακούγονται σημεία και τέρατα και από τους δύο, τελικά η Αρετή κερδίζει την αγωγή κατά του Στάθη και τον αφήνει σχεδόν στον δρόμο.

Γη της Ελιάς Στάθης Εύα

Δίπλα στον πατέρα της συνεχίζει να στέκεται πάντα η Βασιλική: «Μη σκας, εγώ είμαι κοντά σου και σύντομα θα δεις πως όλα θα αλλάξουν», τον εμψυχώνει, ενώ στο πλευρό της Αρετής παραμένει ο Στέφανος, ο οποίος όμως έχει αρχίσει να δυσανασχετεί από τον ιδιότροπο χαρακτήρα της. Από τη μεριά της η Αρετή δεν φαίνεται να έχει συναίσθηση του τι προκαλεί στους άλλους και πηγαίνει στην ταβέρνα για να ζητήσει τα ρέστα από την Ελένη: «Δεν μου λες, δεν ντρέπεσαι να βάζεις λόγια στον γιο μου για μένα; Αμ, καλά σε κατάλαβα τι φίδι είσαι! Ευτυχώς Παναγία μου, που σε έδιωξε και ησύχασε το παλικάρι μου», της λέει.

Οι απαντήσεις που θα πάρει δεν θα της αρέσουν καθόλου, αφού η Ελένη θα αποδειχθεί ισχυρός χαρακτήρας. Και οι επιθέσεις δεν σταματούν εκεί. Στη συνέχεια η Αρετή πετυχαίνει την Εύα στο μανάβικο: «Αντε, να δούμε τώρα τι θα τον κάνεις που δεν έχει βρακί να φορέσει», την ειρωνεύεται και, όπως είναι επόμενο, οι δύο γυναίκες έρχονται σε μεγάλη ρήξη.

Το νέο πρόσωπο στη ζωή της Αρετής στη Γη της Ελιάς

Παράλληλα όμως με όλα αυτά η Αρετή σιγά-σιγά προσπαθεί να έρθει κοντά με τον Θανάση, τον πρώην της Αναστασίας. Οπως ήδη έχουμε δει, η Αρετή του τηλεφωνεί κρυφά και φυσικά κρύβει τις κινήσεις της από την Αναστασία. Η «σχέση» αυτή φυσικά και θα συνεχιστεί και το φλερτ της Αρετής θα γίνει ακόμα πιο έντονο.

Ο Θανάσης θα μπει στη ζωή της, καθώς θα γυρίσει στην Αρεόπολη και θα αρχίσει μια κρυφή σχέση με την Αρετή, η οποία αποφασίζει να βάλει άλλον άντρα στη ζωή της, προκειμένου να ξεπεράσει τον Στάθη αλλά και να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, πιστεύοντας ότι αυτό θα πειράξει τον πρώην άντρα της και θα τον κάνει να ζηλέψει. Ομως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά από όσο φαντάζεται.

Η συνάντηση του Στάθη με την Ιουλία

Η Ιουλία με τον Γιώργη έχουν μπει στη διαδικασία να ψάξουν γιατί μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει να κάνουν παιδί. Οι εξετάσεις που είχαν πάει να κάνουν βγαίνουν και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο Γιώργης δεν έχει κανένα πρόβλημα να τεκνοποιήσει. Αυτό είναι το πρώτο θετικό βήμα, καθώς η Ιουλία στο παρελθόν ήδη έχει μείνει μία φορά έγκυος από τον Στάθη.

Ομως αυτό δεν την καθησυχάζει και αποφασίζει να προχωρήσει σε μια σειρά εξετάσεων. Οπως και να έχει, η ψυχολογία της δεν είναι και στα καλύτερά της και μια συνάντηση τυχαία την κάνει ακόμα χειρότερα. Ο Στάθης θα βρεθεί στον δρόμο της και πάλι, αλλά αυτή τη φορά θέλει να της ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα: «Ιουλία, έχω προχωρήσει τη ζωή μου όπως κι εσύ. Σου τα’ ορκίζομαι είμαι καλά με τη σχέση που έχω και δεν θέλω ν’ αλλάξει τίποτα. Γι’ αυτό σε παρακαλώ ας τα ξεχάσουμε όλα και σταμάτα να με αντιμετωπίζεις εχθρικά. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να είσαι ευτυχισμένη», της λέει και η Ιουλία δείχνει να δέχεται αυτή την κίνηση συμφιλίωσης!