Η ανακάλυψη του Αχιλλέα!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του "Έλα στη θέση μου;"

Το TV24 σας αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις...

O Αχιλλέας προσπαθεί να ξεσκεπάσει τον Θάνο και καταφεύγει σε δραστικά μέσα, ερχόμενος μπροστά σε μια δυνατή ανακάλυψη.

Ο Βλάσης με τον Λουκά συνεχίζουν την απάτη με το λαχείο, αλλά ο Λουκάς νιώθει πολύ άβολα απέναντι στην Αιμιλία και δυσκολεύεται πολύ να την αντικρίζει λέγοντάς της ψέματα. Σύλβια και Μάκης δυσκολεύονται εξίσου απέναντι στον Δαμιανό που θέλει να έρθει σε επαφή με τη νεοσύστατη «Σοφούλα».

Παράλληλα, η Βασιλίνα συγκαλεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να δείξει ότι η νέα κατάσταση στη Sofo ήρθε για να ανατρέψει ό,τι ήξεραν μέχρι τώρα.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα διώχνει τον Αχιλλέα! Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 9/5;

Η Βασιλίνα φτάνει στα άκρα

Οσο η Βάνα προσπαθεί να πάρει από τον Τάκη τις μετοχές, ο Ζούβας παρακολουθεί και είναι σ’ ετοιμότητα. Ο Λεωνίδας είναι έτοιμος να προδώσει το κόλπο του Βλάση και του Λουκά στη Μίκα, η οποία έχει καταλάβει ότι κάτι της κρύβουν.

Η Βασιλίνα διώχνει από την εταιρεία τη Μένη, ενώ η Μένη με τη σειρά της ζητάει τη συνεργασία του Αχιλλέα για να βγουν κερδισμένοι και οι δύο. Υπάρχουν εντάσεις στο Δ.Σ. της εταιρείας, με τη Βασιλίνα να φέρνει τη κατάσταση στα άκρα και να κάνει έξαλλο τον Αχιλλέα.

Ο Θάνος συνεχίζει το παιχνίδι που παίζει στη Ρενάτα. Ο Λουκάς προτείνει στον Βλάση κάτι που ίσως αλλάξει τα πράγματα μεταξύ αυτού και της Μίκας…