Στην Αίγινα, η οικογένεια Μελά ετοιμάζεται για το γάμο της Αφροδίτης, ενώ ο Αγγελος από την πλευρά του φαίνεται αποφασισμένος να τη διεκδικήσει.

To TV24 σας αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις στη συνέχεια του "Tατουάζ"! Διαβάστε τι θα δούμε παρακάτω.

Από τη Μαρία Μεταξητινού:

Οι ώρες περνάνε και η στιγμή που Αφροδίτη θα γίνει γυναίκα του Γρηγόρη είναι πολύ κοντά. Ετσι ο Αγγελος, σε μια κίνηση απελπισίας, δοκιμάζει την τύχη του με την Αφροδίτη. Αφού της εξομολογείται τον έρωτά του, καταλήγουν παραμονή του γάμου της να κάνουν έρωτα.

Την ίδια στιγμή, μία μέρα πριν το γάμο, η οικογένεια Μελά βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών, ενώ η Αφροδίτη μετά από αυτή την καυτή συνεύρεση, δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τον Αγγελο. Ολα όσα συνέβησαν, αλλά και την ανησυχία της, η Αφροδίτη τα λέει στην Ελένη η οποία συμβουλεύει την αδελφή της να ξεχάσει ό,τι έγινε με τον Αγγελο και να προχωρήσει με το γάμο. Η Αφροδίτη φαίνεται να συμφωνεί και η μέρα του γάμου φτάνει, ενώ οι ετοιμασίες κορυφώνονται.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Σοκ! Στις φλόγες το μαγαζί του Στέφανου! Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 8/5;

Ο Αγγελος που είναι στα μαύρα χάλια, ανακοινώνει στον Ορφέα πως δεν σκοπεύει να πάει στο γάμο, γιατί δεν αντέχει να τη δει νύφη στο πλευρό άλλου.

Η μέρα φτάνει, όλοι οι καλεσμένοι είναι στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά ο Παύλος με τον Αλέξανδρο έρχονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη.

Η ξαφνική απόφαση της Αφροδίτης να μην πάει στην εκκλησία για να παντρευτεί τον Γρηγόρη, αφήνει έκπληκτη την οικογένεια Μελά και κάθε προσπάθειά τους να τη μεταπείσουν πάει χαμένη. Στο μεταξύ, ο Γρηγόρης με τους γονείς του περιμένουν στην εκκλησία χωρίς να ξέρουν τι συμβαίνει. Οταν η Αφροδίτη θα το ανακοινώσει τηλεφωνικά στον Γρηγόρη, οι αντιδράσεις και οι εξελίξεις είναι ανεξέλεγκτες.