Η Μάρθα συνειδητοποιεί ότι ο Παύλος έβαλε χέρι στις οικονομίες τους, αλλά αποφασίζει να μην το κάνει θέμα μέχρι να γίνει ο γάμος της Αφροδίτης.

Μη χάσετε σήμερα Τρίτη 8/5 το διπλό επεισόδιο του Τατουάζ:

Ο Στέφανος εξομολογείται στην Όλγα πως υποψιάζεται τον Σάκη για την απόπειρα εμπρησμού στο μαγαζί του. Ο Αλέξανδρος ξεκαθαρίζει στη Μαρίνα πως δεν είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά περνάνε καλά και αυτό δεν θέλει να το χάσει.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα είναι έτοιμη να παραδοθεί στον έρωτα του Θάνου! Μη χάσετε σήμερα Τρίτη 8/5

Παράλληλα η Άννα περνάει δύσκολες ώρες καθώς ο χωρισμός της από τον Άλεξ αλλά και η αποχή από τον χορό, της έχουν στοιχίσει πολύ. Οι συνεχείς ημικρανίες του Νικόλα αρχίζουν να προβληματίζουν την Βέρα. Ο Ορφέας ξεκινά τις ετοιμασίες για το δωμάτιο του μωρού, ενώ παράλληλα πιέζει την Ελένη να αλλάξουν γυναικολόγο.

Ο Στέφανος ξεκαθαρίζει στον Σάκη πως αν δεν σταματήσει τις «εξυπνάδες» θα δώσει στην αστυνομία το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού του και θα τον κλείσει φυλακή.

Ο Τόνυ προχωρά το σχέδιό του, με τη βοήθεια της Νικόλ, κι ορκίζεται στην Άννα πως μέχρι τέλος Ιουνίου θα είναι ελεύθερη.

Η Τατιάνα και η Τόνια υποψιάζονται πως η Άννα έχει μπει στο στόχαστρο του Γενάρη. Μια νέα παρουσία έρχεται να ταράξει τα νερά ανάμεσα στη Βέρα και τον Νικόλα.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου: