Η Σάρα παραμένει ασύλληπτη, ενώ η Μαρίνα προλαβαίνει την Κατερίνα προτού εκείνη αποκαλύψει στον Αρη τη σχέση του με τη Ζωή. Ο Μαρκ βρίσκει στο πρόσωπο του Τάσου ένα σύμμαχο και φίλο και ο Παύλος λέει στον Αρη πως είναι παντρεμένος και περιμένει το πρώτο του παιδί.

Δείτε πρώτοι, τι θα παρακολουθήσουμε στην συνέχεια της Παρθένας Ζωής!

Η Ζωή εξομολογείται στον πατέρα της ότι θέλει να ψάξει τι εννοούσε ο Αρης πως χωρίζοντάς την προστάτευε κι εκείνη και το παιδί. Ο Μαρκ προσπαθεί να την αποτρέψει, τονίζοντάς της πως αν πράγματι υπάρχει κάποιος τέτοιος κίνδυνος, η άγνοιά της θα είναι αυτή που θα την προστατεύσει.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Απαγωγή - σοκ για τον Τόνυ! Η Μαργκώ τρελαίνεται!

Η Μαρίνα περνάει στιγμές ευτυχίας κοντά στον Αρη που δείχνει ξανά ερωτευμένος μαζί της αφού δεν θυμάται τίποτε από ό,τι συνέβη το τελευταίο διάστημα.

Ο Βίκτωρας επίσης διασκεδάζει με την κατάσταση, η Κατερίνα όμως διαφωνεί με την απόφασή τους να ελέγχουν σύμφωνα με το συμφέρον τους τις πληροφορίες που φτάνουν στον Αρη.

Από την άλλη, ο φόβος δεν λέει να εγκαταλείψει την οικογένεια των Καλλέργηδων, καθώς η Σάρα παραμένει ασύλληπτη. Η Ζωή τα βάζει με τον πατέρα της που σκέφτεται να απομακρυνθεί από κοντά τους και τον κατηγορεί για δειλία. Την ίδια στιγμή, ο Αρης ρωτάει την Κατερίνα τι δουλειά έχει η φωτογραφία της Ζωής στο κινητό του.

Ο Παύλος ανακρίνει τη Μαρίνα

Η Μαρίνα προλαβαίνει την Κατερίνα προτού εκείνη αποκαλύψει στον Αρη τη σχέση του με τη Ζωή. Ο Τάσος μοιράζεται με τον Παύλο και τη Ζωή τις υποψίες του για τη Μαρίνα και την πιθανή συνεργασία της με τη Σάρα. Ο Παύλος ενώ προσπαθεί να καθησυχάσει τη Ζωή, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι για το τι είναι ικανή η Μαρίνα, πηγαίνει κρυφά να την ανακρίνει.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Οι μετοχές της Νέρμαξ επιστρέφουν στην Αιμιλία! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Ο Αρης που μαθαίνει για την πρόσφατη επανασύνδεσή του με τον Παύλο, του ζητάει να μιλήσουν. Την ίδια στιγμή, ο Τάσος ενώνει τις δυνάμεις του με τον Μαρκ που του αποκαλύπτει τις δικές του υποψίες για τον εκβιασμό του Βίκτωρα στον Αρη. Η Κική ζητάει από τον Διονύση να ξεκαθαρίσουν πού πάει η σχέση τους κι εκείνος της κάνει νερά. Ο Παύλος στην κουβέντα του με τον Αρη τον πληροφορεί πως είναι παντρεμένος με τη Ζωή και περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η ανακάλυψη της Κατερίνας

Ο Αρης επιστρέφει στο γραφείο και η Ζωή βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα πως ο Αρης δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν τους.

Ο Τάσος ζητά τη βοήθεια της Κατερίνας για να μάθει αν η Μαρίνα ήξερε τη Σάρα περισσότερο από όσο ισχυρίζεται.

Η Σοφία, αποφασισμένη να επικεντρωθεί στη δουλειά και την οικογένειά της, επιστρέφει στο φούρνο, ενώ ο καβγάς του Διονύση με την Κική παίρνει μια αναπάντεχη τροπή. Ο Μαρκ βρίσκει στο πρόσωπο του Τάσου ένα σύμμαχο και φίλο, ενώ η Κατερίνα ανακαλύπτει κάτι ανησυχητικό στα πράγματα της Μαρίνας. Κι ενώ η επαφή της με τον Αρη γεμίζει τη Ζωή με αντιφατικά συναισθήματα, ο Αρης έχει μια ξαφνική αναλαμπή από το παρελθόν που θα τον ταράξει.

Ο Αρης ζητεί από τη Ζωή να βρεθούν

Η εικόνα -του φιλιού του με τη Ζωή- που ανασύρθηκε από τη μνήμη του Αρη τον αναστατώνει, ενώ αποφασίζει να την κρατήσει κρυφή από τη Μαρίνα.

Η Μαρίνα κατορθώνει να θολώσει για ακόμα μια φορά τα νερά όταν η Κατερίνα προσπαθεί να την ψαρέψει για την ύπαρξη του βιβλίου της Σάρας στο σπίτι τους. Η Τέση ανακοινώνει στον Διονύση πως θα γίνει συμπαρουσιάστριά του.

Ο Διονύσης για ακόμα μια φορά δεν εκφράζει τα αισθήματά του στην Κική και εκείνη αποφασίζει να του δώσει ένα μάθημα. Η Χρυσάνθη ανησυχεί που η Σοφία έχει κλειστεί στον εαυτό της και φαίνεται παραιτημένη από τα πάντα. Η Ζωή και ο Παύλος πείθουν τη Σοφία και τον Μαρκ να περάσουν ένα βράδυ όλοι μαζί. Ο Μαρκ συνοδεύει τη Σοφία σπίτι της και της εκφράζει ξανά τον έρωτά του, ενώ ο Αρης αναστατωμένος από την εικόνα του φιλιού, ζητάει από τη Ζωή να βρεθούνε μόνοι.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Η σατανική Αρζού ξεκληρίζει όλη την οικογένεια Εμίρογλου! Σοκαριστικές οι εξελίξεις...

Ο Μαρκ αποφασίζει να ερευνήσει την Travelfun

Η Ζωή δεν ξέρει τι να περιμένει στη συνάντηση που ζήτησε ο Αρης. Οι ελπίδες της όμως γκρεμίζονται όταν εκείνος δείχνει με τη στάση του ότι η ανάμνηση του φιλιού τους κάθε άλλο παρά ευχάριστη του ήταν.

Του διαψεύδει ότι είχαν οποιαδήποτε σχέση και πείθει τον Αρη ότι ήταν ψεύτικο αυτό που νομίζει ότι θυμήθηκε.

Ο Μαρκ αποφασίζει να ερευνήσει την Travelfun για τυχόν παρανομίες του Βίκτωρα, ζητώντας τη βοήθεια της Ράνιας. Η Κική παίζει το παιχνίδι της στον Διονύση που φαίνεται να τσιμπάει. Ο Βίκτωρας σε μια κρίση ενοχών κάνει μια προσέγγιση στη Μαρίνα που τον διαβεβαιώνει ότι είναι ο καλύτερος πατέρας του κόσμου. Ο Μαρκ ανακαλύπτει τυχαία ότι ο Παύλος ήξερε τα πάντα για τη σχέση του Αρη και της Ζωής και η Ζωή που τους ακούει να μιλάνε, τα χάνει.

Ρωτάει επιτακτικά τον Παύλο αν γνώριζε την αλήθεια για τα αισθήματά της με τον Αρη προτού αποφασίσουν να παντρευτούν. Ο Παύλος βρίσκεται στριμωγμένος.