Αποφασισμένος ο Τόνυ να ξεμπλέξει με τους εκβιασμούς, βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του. Κάτι που η Μαργκώ γνωρίζει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον προφυλάξει. Οταν όμως δεν το καταφέρνει και βλέπει ότι το παιδί της παίζει με τη ζωή του, τρελαίνεται από φόβο και αγωνία.

Τι θα δούμε στην συνέχεια του Τατουάζ; Πολλές οι ανατροπές στη συνέχεια...

Από την Μαρία Μεταξητινού:

Ο Τόνυ αποφασίζει να πάει στην Ελλάδα να βρει την Τατιάνα και να λύσει κάθε παρεξήγηση ώστε να είναι και πάλι μαζί. Η Μαργκώ όμως ανησυχεί για τις αντιδράσεις του «στρατηγού» και παρακαλάει τον Τόνυ να μην πάει στην Ελλάδα, αλλά αυτός είναι ανένδοτος: «Ασε με ήσυχο, θα κάνω ό,τι γουστάρω», της λέει και η Μαργκώ καταρρέει, καθώς καταλαβαίνει ότι ο Τόνυ βρίσκεται σε κίνδυνο!

Και δεν είχε άδικο, καθώς οι άνθρωποι του «στρατηγού» παίρνουν αμέσως εντολή να τον απαγάγουν και να του δώσουν ένα γερό μάθημα. Οι απαγωγείς με ένα φορτηγάκι πλησιάζουν τον Τόνυ που βρίσκεται μαζί με την Τατιάνα και προσπαθούν να τον αρπάξουν.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Οι μετοχές της Νέρμαξ επιστρέφουν στην Αιμιλία! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Τα πράγματα όμως δεν πάνε και τόσο καλά γι’ αυτούς και η Τατιάνα καταδιώκει το φορτηγάκι με τους απαγωγείς του Τόνυ. Παράλληλα, η Αννα ψάχνει τον Τόνυ για να της δώσει εξηγήσεις σχετικά με τη σχέση του με την Τατιάνα. Δεν τον βρίσκει και τελικά έρχεται αντιμέτωπη με τη Βέρα, κατηγορώντας την ότι έκανε πλάτες στην αδελφή της και την κορόιδευε:

«Δεν το περίμενα από σένα, Βέρα. Νόμιζα ότι είχαμε μια καλή σχέση και ότι με αγαπούσες όσο σε αγαπούσα κι εγώ. Κι όμως, με πρόδωσες κι εσύ», της λέει με δάκρυα στα μάτια.

Στο μεταξύ, ο Τόνυ προσπαθεί να πείσει την Τατιάνα ότι η Αννα δεν είναι έγκυος και πως όλα είναι φαντασίες της μάνας του: «Σου τ’ ορκίζομαι, με την Αννα εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν έχουμε καμία σχέση. Απλά συγκατοικούμε, δεν κοιμόμαστε μαζί. Αυτά είναι κόλπα της μάνας μου για να μας χωρίσει, απορώ πως δεν το κατάλαβες», της λέει. Ομως παρότι ο Τόνυ κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να της βγάλει από το μυαλό αυτές τι σκέψεις, η Τατιάνα είναι ανένδοτη και επιμένει να χωρίσουν.

Ενα τηλεφώνημα της Αννας όμως θα ανατρέψει τις ισορροπίες και ο Τόνυ καταφέρνει να πείσει την Τατιάνα και τα ξαναβρίσκουν, ακυρώνοντας προς το παρόν τα σχέδια της Μαργκώ, η οποία ωστόσο κλείνει συμφωνία με τον «στρατηγό» για επέκταση της συνεργασίας τους στη μεταφορά όπλων κι αυτή τη φορά το «παιχνίδι» δείχνει να γίνεται ακόμα πιο σκληρό. Η Μαργκώ που τρέμει από το φόβο της για τη ζωή του παιδιού της, παρότι πιστεύει ότι πίσω από όλα όσα συνέβησαν είναι ο «στρατηγός», εκείνος φροντίζει να καλύψει τα νώτα του σχετικά με την απόπειρα απαγωγής του Τόνυ.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Η σατανική Αρζού ξεκληρίζει όλη την οικογένεια Εμίρογλου! Σοκαριστικές οι εξελίξεις...

Η νύχτα πάθους της Αφροδίτης με τον Αγγελο τινάζει το γάμο στον αέρα!

Στην Αίγινα, η οικογένεια Μελά ετοιμάζεται για το γάμο της Αφροδίτης, ενώ ο Αγγελος από την πλευρά του φαίνεται αποφασισμένος να τη διεκδικήσει. Οι ώρες περνάνε και η στιγμή που Αφροδίτη θα γίνει γυναίκα του Γρηγόρη είναι πολύ κοντά. Ετσι ο Αγγελος, σε μια κίνηση απελπισίας, δοκιμάζει την τύχη του με την Αφροδίτη. Αφού της εξομολογείται τον έρωτά του, καταλήγουν παραμονή του γάμου της να κάνουν έρωτα.

Την ίδια στιγμή, μία μέρα πριν το γάμο, η οικογένεια Μελά βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών, ενώ η Αφροδίτη μετά από αυτή την καυτή συνεύρεση, δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τον Αγγελο. Ολα όσα συνέβησαν, αλλά και την ανησυχία της, η Αφροδίτη τα λέει στην Ελένη η οποία συμβουλεύει την αδελφή της να ξεχάσει ό,τι έγινε με τον Αγγελο και να προχωρήσει με το γάμο.

Η Αφροδίτη φαίνεται να συμφωνεί και η μέρα του γάμου φτάνει, ενώ οι ετοιμασίες κορυφώνονται.

Ο Αγγελος που είναι στα μαύρα χάλια, ανακοινώνει στον Ορφέα πως δεν σκοπεύει να πάει στο γάμο, γιατί δεν αντέχει να τη δει νύφη στο πλευρό άλλου.

Η μέρα φτάνει, όλοι οι καλεσμένοι είναι στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά ο Παύλος με τον Αλέξανδρο έρχονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη.

Η ξαφνική απόφαση της Αφροδίτης να μην πάει στην εκκλησία για να παντρευτεί τον Γρηγόρη, αφήνει έκπληκτη την οικογένεια Μελά και κάθε προσπάθειά τους να τη μεταπείσουν πάει χαμένη. Στο μεταξύ, ο Γρηγόρης με τους γονείς του περιμένουν στην εκκλησία χωρίς να ξέρουν τι συμβαίνει. Οταν η Αφροδίτη θα το ανακοινώσει τηλεφωνικά στον Γρηγόρη, οι αντιδράσεις και οι εξελίξεις είναι ανεξέλεγκτες.