Ο Αχιλλέας γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι ο Βλάσης πούλησε μετοχές της Σόφο στη Μένη, ενώ δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση στην πρόταση της Βασιλίνας. Παράλληλα, η Σύλβια με τον Ζούβα κάνουν μεγάλο χουνέρι στη Μένη.

Τελικά ο χρόνος φαίνεται πως τα βάζει όλα στη θέση τους καθώς το άδικο δεν το θέλει κανείς ή μήπως όχι! Οι μετοχές της Νέρμαξ επιτέλους επιστρέφουν στα χέρια της Αιμιλίας.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Η Μίκα περνάει στην αντεπίθεση και εκδικείται τον Βλάση! Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια...

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Έλα στη θέση μου;

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη:

Και ενώ η Σύλβια και ο Μάκης ονειρεύονται να τις τρίψουν στη μούρη της Μένης, ο Δαμιανός σχεδιάζει να τις αρπάξει για ακόμη μια φορά.

Εν τω μεταξύ, ο Αχιλλέας ζητά τη συμβουλή του Βλάση για το δίλημμα στο οποίο βρίσκεται με τη Βασιλίνα, αλλά γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι ο Βλάσης πούλησε μετοχές της Σόφο στη Μένη.

Επιπλέον, η Αιμιλία ανακαλύπτει κάτι πολύ παράξενο σχετικά με τις μετοχές που ήρθαν στα δικά της χέρια. Μήπως είναι άνθρακας ο θησαυρός; Και δεν φτάνουν αυτά για να την αναστατώσουν.

Μαζί με τη Ρενάτα τρελαίνονται όταν μαθαίνουν τι έκανε ο Βλάσης, αλλά πλέον είναι αργά. Η Σύλβια με τον Ζούβα κάνουν μεγάλο χουνέρι στη Μένη, ενώ στην έπαυλη η Αιμιλία διαπιστώνει κάτι δυσάρεστο. Ο απελπισμένος Αχιλλέας είναι στα όρια κατάθλιψης και δεν ξέρει πώς να τον βοηθήσει.

Ο Λεωνίδας προσπαθεί να γλιτώσει την Αιμιλία από την οργή της Μένης, η οποία αναζητά μανιακά τις μετοχές. Η Αιμιλία καταφέρνει να την παραπλανήσει και η Σύλβια προσπαθεί να βρει τρόπους να βάλει στο χέρι το πελατολόγιο του Δαμιανού.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Η σατανική Αρζού ξεκληρίζει όλη την οικογένεια Εμίρογλου! Σοκαριστικές οι εξελίξεις...

Εν τω μεταξύ, ο Αχιλλέας δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση στην πρόταση της Βασιλίνας, ενώ η Ρενάτα ανακαλύπτει ένα μήνυμα από τη Μένη στο κινητό του Θάνου. Η Μίκα, από μια σύμπτωση μαθαίνει για το κόλπο με το τζακ ποτ και είναι έτοιμη να δράσει, ενώ ο Βλάσης δηλώνει τρελά ερωτευμένος μαζί της. Εκείνη έξαλλη δεν θέλει να τον ξαναδεί μπροστά της ούτε ζωγραφιστό.

Η εμπιστοσύνη της δείχνει να έχει εξανεμιστεί. Η Ρενάτα έχει αμφιβολίες για τον Θάνο και η σχέση τους περνάει κρίση εμπιστοσύνης. Αχιλλέας και Θάνος έρχονται αντιμέτωποι για μια ακόμη φορά. Ο Λουκάς και η Μίκα πέφτουν θύματα ληστείας στο σπίτι τους, ενώ ο Ζαχαρίας με τον Φώτη αποφασίζουν να κάνουν δύσκολη τη ζωή της Βασιλίνας.