Και φαίνεται πως το σχέδιό της πετυχαίνει, αφού θείος και ανιψιά θα μπλεχτούν σ’ ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα. Το TV24 σας αποκαλύπτει καρέ-καρέ όλα όσα θα συμβούν.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου:

Στα επεισόδια που ήδη παρακολουθούμε στην τηλεόραση, ο Μελίχ ψάχνει απεγνωσμένα να βρει την αδελφή του που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το βράδυ που δολοφονήθηκαν οι γονείς τους. Το μόνο που ξέρει είναι πως τη λένε Μελέκ και πως έχει ένα σημάδι εκ γενετής στο μπράτσο της.

Η αλήθεια δεν θα αργήσει να φανεί και ο νεαρός επιχειρηματίας που εμφανίστηκε από το πουθενά για να πάρει εκδίκηση θα καταλάβει πως η χαμένη του αδελφή είναι η Μελέκ!

Διαβάστε ακόμα:Σοκ στην Παρθένα Ζωή! Ο Άρης με αμνησία! Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 4/5:

Ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει την τύχη του και ψάχνει τρόπους για να μπορέσει αρχικά να το επιβεβαιώσει και ύστερα να το αποκαλύψει στην κοπέλα. Η Μελέκ μετά το αρχικό σοκ της αποκάλυψης, δεν πιστεύει όσα της λέει ο Μελίχ και μάλιστα τον κατηγορεί πως συνεργάζεται με την Αλιγέ για να της κάνουν κακό. Εκείνος την πείθει με διάφορα στοιχεία που έχει στα χέρια του και στο τέλος τον αποδέχεται και προσπαθούν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο!

Ο Μελίχ μεταξύ άλλων γνωρίζει την ανιψιά του, την Ελίφ, ενώ ο μόνος άνθρωπος που ξέρει την αλήθεια είναι η Ζεϊνέπ. Οι μέρες κυλάνε όμορφα για τα δύο αδέλφια και δείχνουν να αποδέχονται ο ένας τον άλλον σαν να μη χωρίστηκαν ποτέ. Και όλα δείχνουν πως τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει, μέχρι που ένα θανατηφόρο τροχαίο θα τους χωρίσει για πάντα!

Καρέ-καρέ η πορεία προς το θάνατο!

Ο Κενάν δεν θα αργήσει σύντομα να μάθει πως η Ελίφ είναι δικό του παιδί, και μάλιστα θα τα βάλει με την οικογένειά του που ενώ γνώριζαν, του έκρυψαν ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Ο ίδιος δεν μπορεί να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα στη ζωή του και θυμώνει με όλους και με όλα.

Ωστόσο, η συμπάθεια που ήδη έχει στην Ελίφ και η αλήθεια ότι είναι παιδί του θα τον οδηγήσουν στο να την αποδεχτεί και επίσημα! Κάτι που κάνει την Αρζού έξαλλη και φυσικά το μίσος της για το μικρό κορίτσι μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Ο Κενάν ζητάει από τη Μελέκ να της δώσει την Ελίφ για μερικές μέρες στο κτήμα προκειμένου από τη μια να της αποκαλύψει την αλήθεια και από την άλλη να ζήσουν λίγο μαζί σαν πατέρας με κόρη. Η κοπέλα δέχεται και ο Μελίχ παίρνει το μικρό κορίτσι για να το πάει στο κτήμα!

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας προτείνει στη Ρενάτα κάτι το αδιανόητο! Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 4/5...

Παράλληλα, στην έπαυλη η οικογένεια Εμιρόγλου έχει κάνει όλες τις προετοιμασίες για την άφιξη του κοριτσιού, ενώ η Αρζού σκάει από τη ζήλια της, αλλά έχει φροντίσει με τη βοήθεια του πατέρα της ο Μελίχ και η Ελίφ να μη φτάσουν ποτέ στο κτήμα.

Στη διαδρομή ο Μελίχ αντιλαμβάνεται πως δεν ελέγχει το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πέσει στον γκρεμό! Στο σημείο φτάνει η αστυνομία, ενώ τυχαία περνούν από εκεί ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ, που αναγνωρίζουν τα πράγματα της Ελίφ!

«Ο νεαρός άνδρας είναι νεκρός, αλλά το κοριτσάκι ακόμα δεν το έχουμε εντοπίσει», τους λένε και η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Στο μεταξύ, το κινητό της Αρζού χτυπάει και ένας άντρας της λέει: «Το σχέδιο πήγε όπως το κανονίσαμε», και η σατανική γυναίκα χαμογελάει!

Ο θρήνος της Μελέκ

Η Ελίφ είναι εξαφανισμένη και όλοι πιστεύουν πως το κορίτσι χάθηκε στη θάλασσα, όταν έπεσε το αυτοκίνητο.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Η Μαργκώ κάνει τη δήλωση - φωτιά! Όλα όσα πρόκειται να δούμε παρακάτω!

Η Μελέκ δεν μπορεί να πιστέψει το δράμα που ζει και θρηνεί το χαμό του παιδιού της, χωρίς βέβαια να εγκαταλείπει τις προσπάθειες για να τη βρει, μιας και μέσα της πιστεύει πως ζει.

Εκείνη που χαίρεται με τις εξελίξεις είναι η Αρζού που κατάφερε να βγάλει επιτέλους από τη μέση τους δύο εχθρούς της: τον Μελίχ και την Ελίφ.