Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σοκ στην Παρθένα Ζωή! Ο Άρης με αμνησία! Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 4/5:

Σοκ στην Παρθένα Ζωή! Ο Άρης με αμνησία! Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 4/5:
Σειρές 04.05.2018 13:04

Το σχέδιο της Σάρας, παρότι αποτυχημένο, αφήνει πίσω της μεγάλη καταστροφή. Ο Άρης μετά το χτύπημα, παθαίνει αμνησία και σβήνονται απ’ την μνήμη του οι 7 τελευταίοι μήνες. Η μόνη ανάμνηση που έχει απ’ την Ζωή, είναι η πρώτη τους τυχαία συνάντηση.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Παρασκευής 4/5:

Η Ζωή καταρρακώνεται με τα νέα της υγείας του Άρη και κυρίως από το γεγονός, πως δεν θυμάται ούτε τον έρωτα τους, ούτε το μωρό τους. Η Μαρίνα απ’ την άλλη το βλέπει, ως μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της, καθώς ο Άρης γίνεται απέναντι της, ο «παλιός καλός Άρης».

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας προτείνει στη Ρενάτα κάτι το αδιανόητο! Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 4/5...

Η Σοφία μαθαίνει από τον Μάρκο, το αρρωστημένο σχέδιο της Σάρας και χωρίζουν οριστικά. Ο Μάρκος συλλαμβάνεται απ’ την αστυνομία, όταν παραβιάζει το σπίτι της Σάρας, για να βρει κάποιο στοιχείο, για το πού κρύβεται.

Ο Παύλος στηρίζει την Ζωή που ταλαιπωρείται από εφιάλτες, μετά την περιπέτεια της, ενώ εκείνη αποφασίζει να ψάξει κρυφά την αλήθεια, για το ποιος ανάγκασε τον Άρη να την χωρίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top