Οταν ο Σαντίκ πιάνει τον Μουράτ στο δωμάτιο της Αρζού, πιστεύει πως πρόκειται για κλέφτη και ενημερώνει την οικογένεια. Ο Κενάν από την άλλη ανοίγει το φάκελο, αλλά του πέφτει στο πάτωμα πριν προλάβει να δει τις φωτογραφίες.

Το TV24 σας αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις στην "Ελίφ"!
Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Η Αϊσέ τον βλέπει και καταφέρνει να τον πάρει κρυφά απ’ όλους. Ο Μουράτ το σκάσει από τη βεράντα αλλά χτυπάει το πόδι του. Η Αρζού τους πείθει όλους πως δεν υπάρχει λόγος να καλέσουν την αστυνομία αφού τίποτα δεν κλάπησε, ειδικά αυτή τη βραδιά που έχουν καλεσμένους και πρέπει να τους διασκεδάσουν.

Η Κιράζ μαθαίνει πως η Αρζού έχει χάσει το τηλέφωνό της και ενημερώνει τον Σαντίκ, ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει τον Μελίχ. Ο τελευταίος του λέει πως ο φάκελος δεν πρέπει να πέσει στα χέρια κανενός άλλου, ενώ του δίνει εντολή να καταστρέψει το τηλέφωνο της Αρζού.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Η Ελίφ βρίσκει τις φωτογραφίες της μητέρας της μαζί με τον Κενάν! Ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο Τετάρτη 2/5!

Ο Σαντίκ βρίσκει το τηλέφωνο αλλά όχι το φάκελο. Η Αϊσέ όταν βλέπει τις φωτογραφίες δεν μπορεί να το πιστέψει και τις κρύβει στο συρτάρι της: «Τι συμβαίνει; Τι μπορεί να έκανε η Μελέκ με τον Κενάν;», αναρωτιέται. Η Ελίφ βρίσκει τις φωτογραφίες της Μελέκ με τον Κενάν και η Αϊσέ την προειδοποιεί: «Δεν πρέπει ποτέ να πεις σε κανέναν γι' αυτές τις φωτογραφίες γιατί τότε θα στεναχωρηθεί πολύ η Μελέκ».

Η Αϊσέ καίει τις φωτογραφίες

Καθώς η Αϊσέ πηγαίνει το φάκελο με τις φωτογραφίες στη Μελέκ, ο Σαντίκ τη σταματάει και της ζητάει τα κλειδιά από την αποθήκη τροφίμων. Ψάχνει στην τσάντα της, αλλά της πέφτει ο φάκελος. Εκείνη ταράζεται, ταραγμένη πιάνει το φάκελο και φεύγει.

Ο Σαντίκ επιμένει να την πάει με το αυτοκίνητο στην αγορά και εκείνη δεν μπορεί να αρνηθεί. Οταν η γυναίκα κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, ο Σαντίκ την ακολουθεί και βλέπει πως συναντάει τη Μελέκ. Αμέσως ενημερώνει τον Μελίχ. «Τι δουλειά έχει εκεί άραγε;», προβληματίζεται ο Μελίχ.

Η Μελέκ σοκάρεται όταν βλέπει τις φωτογραφίες και εξηγεί στην Αϊσέ τι πραγματικά συνέβη: «Ποιος έβγαλε αυτές τις φωτογραφίες; Δεν το πιστεύω! Αϊσέ, δεν είναι τα πράγματα όπως φαίνονται στη φωτογραφία!

Το θέμα του Κενάν έχει κλείσει πολλά χρόνια πριν και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα».

Η Αρζού μεταβιβάζει τις μετοχές της στον Μελίχ και στη συνέχεια πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και βγάζει όλη της την οργή στον Βεϊσέλ και τον Μουράτ.

Κατά τη διάρκεια του πρωινού, ο Κενάν θυμάται το φάκελο αλλά κανείς δεν τον έχει δει.

Ο Μελίχ συναντάει την Ιπέκ και περνούν μαζί ένα ωραίο απόγευμα καθώς ο ένας έρχεται πιο κοντά στον άλλο.

Ο Ερκούτ ζητάει από τη Ζεϊνέπ να πάνε να δουν το σπίτι που θα μείνουν μετά το γάμο τους, αλλά εκείνη δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον κι αυτός γίνεται έξαλλος μαζί της. Ο Σελίμ ξέρει πως η Ζεϊνέπ είναι δυστυχισμένη μαζί του και τους ακολουθεί.

Οταν βλέπει τον Ερκούτ να της φέρεται άσχημα, τρελαίνεται από το θυμό του και πάει μετά να τον βρει. Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και πέφτει άγριο ξύλο.

Ο Ναντίρ βλέπει τον καβγά και μαζί με τον Ερκούτ χτυπάνε άσχημα τον Σελίμ.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Συγκλονιστική εξέλιξη... Μελίχ-Μελέκ: Τα αδέλφια είναι ξανά μαζί!

Η Ζεϊνέπ τηλεφωνεί στον πατέρα της και του ζητάει να μιλήσει με τον Ερκούτ και να σταματήσει να την ακολουθεί. Η Ζεϊνέπ στενοχωριέται όταν βλέπει τον Σελίμ χτυπημένο.

Στο μεταξύ, η Αϊσέ καίει τις φωτογραφίες ώστε να μην τις δει κανείς, αλλά δεν ξέρει πως η Ελίφ έχει κρατήσει μια φωτογραφία του Κενάν με τη μητέρα της.