Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Παρθένα Ζωή: Ο Άρης προσπαθεί να σώσει τη Ζωή... Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Παρθένα Ζωή: Ο Άρης προσπαθεί να σώσει τη Ζωή... Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;
Σειρές 01.05.2018 14:41

Η Ζωή ετοιμάζεται να επιτεθεί στη Σάρα και να αποδράσει. Στο μεταξύ, ο Aρης που την έχει παρακολουθήσει, έχει πλησιάσει στο σπίτι στο δάσος.

To TV 24 σας αποκαλύπτει τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της "Παρθένας Ζωής":

Η Σάρα καταφέρνει να αποκρούσει την επίθεση της Ζωής και την αφοπλίζει. Η Σοφία ξυπνάει στο νοσοκομείο και ζητάει την κόρη της, όμως κανείς δεν τολμά να της πει ότι είναι εξαφανισμένη εδώ και μέρες.

Η Μπούντρου με τον Τάσο είναι σε αμηχανία μετά το φιλί, αλλά ο Τάσος της εξηγεί ότι το μυαλό του είναι ακόμα στη Σοφία. Το allert που βγαίνει για τη Ζωή αναπτερώνει τις ελπίδες όλων πως σύντομα θα έχουν νέα της.

Ο Βίκτωρας στριμώχνει τη Μαρίνα για να μάθει αν έχει σχέση με την εξαφάνιση της Ζωής κι εκείνη ομολογεί τη συμμετοχή της στο σχέδιο της Σάρας. Ο Aρης καταφέρνει να μπει στο κλειδωμένο σπίτι και είναι έτοιμος να σώσει τη Ζωή, αλλά η Σάρα δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα...

Η Σάρα το σκάει

Η Σάρα σημαδεύει τη Ζωή, που με το σώμα της προσπαθεί να προφυλάξει τον αιμόφυρτο Αρη. Η αστυνομία φτάνει την κατάλληλη στιγμή, αλλά ο Aρης είναι ήδη σοβαρά χτυπημένος. Μεταφέρονται στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον επαναφέρουν.

Διαβάστε ακόμα: Ο Άρης βρίσκει στο σπίτι της Σάρας μια φωτογραφία της Ζωής! Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 1/5 στην Παρθένα Ζωή;

Παράλληλα, η Σάρα καταφέρνει να το σκάσει και να εξαφανιστεί. Η Μαρίνα με τον Βίκτωρα τρέχουν στο πλευρό του Aρη, αναστατωμένοι από τις εξελίξεις και γεμάτοι αγωνία για το αν αποκαλυφθεί η συνενοχή της Μαρίνας.Ο Τάσος ερευνά το σπίτι της Σάρας για να βρει στοιχεία που θα αποκαλύψουν τα ίχνη και τη δράση της. Η Χρυσάνθη υποψιάζεται ότι η Σάρα είχε πειράξει τις βιταμίνες της Σοφίας κι εκεί οφείλεται η κατάρρευσή της. Η Ζωή μαθαίνει για τη μητέρα της και ζητάει να τη δει. Oταν ο Aρης καταφέρνει να ξυπνήσει, τίποτα δεν είναι πια το ίδιο...

Ο Μαρκ συλλαμβάνεται

Το σχέδιο της Σάρας, παρότι αποτυχημένο, αφήνει πίσω του μεγάλη καταστροφή. Μετά το χτύπημα ο Αρης παθαίνει αμνησία και σβήνονται από τη μνήμη του οι επτά τελευταίοι μήνες. Η μόνη ανάμνηση που έχει από τη Ζωή είναι η πρώτη τους τυχαία συνάντηση.

Η Ζωή καταρρακώνεται με τα νέα της υγείας του Αρη και κυρίως από το γεγονός πως δεν θυμάται ούτε τον έρωτά τους, ούτε το μωρό τους. Η Μαρίνα, από την άλλη, το βλέπει ως μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο της, καθώς ο Αρης γίνεται απέναντί της ο «παλιός καλός εαυτός του». Η Σοφία μαθαίνει από τον Μαρκ το αρρωστημένο σχέδιο της Σάρας και χωρίζουν οριστικά.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Η Σύλβια αποφασίζει να κλέψει μόνη της το επόμενο φορτηγό! Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 1η Μαϊου;

Ο Μαρκ συλλαμβάνεται από την αστυνομία, όταν παραβιάζει το σπίτι της Σάρας για να βρει κάποιο στοιχείο για το πού κρύβεται. Ο Παύλος στηρίζει τη Ζωή που ταλαιπωρείται από εφιάλτες μετά την περιπέτεια της, ενώ εκείνη αποφασίζει να ψάξει κρυφά την αλήθεια για το ποιος ανάγκασε τον Αρη να τη χωρίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top