Η Ζωή ετοιμάζεται να επιτεθεί στη Σάρα και να αποδράσει. Στο μεταξύ, ο Aρης που την έχει παρακολουθήσει, έχει πλησιάσει στο σπίτι στο δάσος.

To TV 24 σας αποκαλύπτει τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της "Παρθένας Ζωής":

Η Σάρα καταφέρνει να αποκρούσει την επίθεση της Ζωής και την αφοπλίζει. Η Σοφία ξυπνάει στο νοσοκομείο και ζητάει την κόρη της, όμως κανείς δεν τολμά να της πει ότι είναι εξαφανισμένη εδώ και μέρες.

Η Μπούντρου με τον Τάσο είναι σε αμηχανία μετά το φιλί, αλλά ο Τάσος της εξηγεί ότι το μυαλό του είναι ακόμα στη Σοφία. Το allert που βγαίνει για τη Ζωή αναπτερώνει τις ελπίδες όλων πως σύντομα θα έχουν νέα της.

Ο Βίκτωρας στριμώχνει τη Μαρίνα για να μάθει αν έχει σχέση με την εξαφάνιση της Ζωής κι εκείνη ομολογεί τη συμμετοχή της στο σχέδιο της Σάρας. Ο Aρης καταφέρνει να μπει στο κλειδωμένο σπίτι και είναι έτοιμος να σώσει τη Ζωή, αλλά η Σάρα δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα...

Η Σάρα το σκάει

Η Σάρα σημαδεύει τη Ζωή, που με το σώμα της προσπαθεί να προφυλάξει τον αιμόφυρτο Αρη. Η αστυνομία φτάνει την κατάλληλη στιγμή, αλλά ο Aρης είναι ήδη σοβαρά χτυπημένος. Μεταφέρονται στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον επαναφέρουν.

Διαβάστε ακόμα: Ο Άρης βρίσκει στο σπίτι της Σάρας μια φωτογραφία της Ζωής! Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 1/5 στην Παρθένα Ζωή;

Παράλληλα, η Σάρα καταφέρνει να το σκάσει και να εξαφανιστεί. Η Μαρίνα με τον Βίκτωρα τρέχουν στο πλευρό του Aρη, αναστατωμένοι από τις εξελίξεις και γεμάτοι αγωνία για το αν αποκαλυφθεί η συνενοχή της Μαρίνας.Ο Τάσος ερευνά το σπίτι της Σάρας για να βρει στοιχεία που θα αποκαλύψουν τα ίχνη και τη δράση της. Η Χρυσάνθη υποψιάζεται ότι η Σάρα είχε πειράξει τις βιταμίνες της Σοφίας κι εκεί οφείλεται η κατάρρευσή της. Η Ζωή μαθαίνει για τη μητέρα της και ζητάει να τη δει. Oταν ο Aρης καταφέρνει να ξυπνήσει, τίποτα δεν είναι πια το ίδιο...

Ο Μαρκ συλλαμβάνεται

Το σχέδιο της Σάρας, παρότι αποτυχημένο, αφήνει πίσω του μεγάλη καταστροφή. Μετά το χτύπημα ο Αρης παθαίνει αμνησία και σβήνονται από τη μνήμη του οι επτά τελευταίοι μήνες. Η μόνη ανάμνηση που έχει από τη Ζωή είναι η πρώτη τους τυχαία συνάντηση.

Η Ζωή καταρρακώνεται με τα νέα της υγείας του Αρη και κυρίως από το γεγονός πως δεν θυμάται ούτε τον έρωτά τους, ούτε το μωρό τους. Η Μαρίνα, από την άλλη, το βλέπει ως μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο της, καθώς ο Αρης γίνεται απέναντί της ο «παλιός καλός εαυτός του». Η Σοφία μαθαίνει από τον Μαρκ το αρρωστημένο σχέδιο της Σάρας και χωρίζουν οριστικά.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Η Σύλβια αποφασίζει να κλέψει μόνη της το επόμενο φορτηγό! Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 1η Μαϊου;

Ο Μαρκ συλλαμβάνεται από την αστυνομία, όταν παραβιάζει το σπίτι της Σάρας για να βρει κάποιο στοιχείο για το πού κρύβεται. Ο Παύλος στηρίζει τη Ζωή που ταλαιπωρείται από εφιάλτες μετά την περιπέτεια της, ενώ εκείνη αποφασίζει να ψάξει κρυφά την αλήθεια για το ποιος ανάγκασε τον Αρη να τη χωρίσει.