Η αδίστακτη Μαργκώ βάζει να απειλήσουν τον Αλέξανδρο, για να μην πλησιάσει την Άννα!

Το TV24 σας αποκαλύπτει όλες τις συγκλονιστικές εξελίξεις στο "Τατουάζ":

Πληρωμένοι μπράβοι της Μαργκώ παρακολουθούν στενά τον Αλέξανδρο και την κατάλληλη στιγμή εμφανίζονται μπροστά μου με άγριες διαθέσεις. Ο Αλέξανδρος αιφνιδιάζεται και μόνο με τη βοήθεια του Στέφανου καταφέρνει τελικά να ξεφύγει από τους δύο άγνωστους που του έχουν επιτεθεί. Το δυσάρεστο αυτό περιστατικό μαθαίνει η Αννα από τον Στέφανο:

Διαβάστε ακόμα: Παρθένα Ζωή: Σοκαριστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο! Η Σάρα κρατάει φυλακισμένη τη Ζωή υπο την απειλή όπλου!

«Ευτυχώς, φτηνά τη γλίτωσε! Αν δεν εμφανιζόμουν, ποιος ξέρει πόσο άσχημα θα τον είχαν χτυπήσει», της λέει. Η Αννα μόλις το ακούει τρομοκρατείται και τηλεφωνεί στον Τονυ για να απαιτήσει να επέμβει ώστε να σταματήσουν αυτοί οι εκφοβισμοί: «Δεν ξέρω τι θα κάνεις, δεν πάει άλλο, δεν αντέχω. Βρες ένα τρόπο να σταματήσουν τους εκβιασμούς», του λέει. Ο Τόνυ είναι πολύ προβληματισμένος και παράλληλα πολύ στενοχωρημένος γιατί δεν ξέρει τι θα κάνει και με την Τατιάνα.

Ωστόσο η Τατιάνα δεν αντέχει άλλο μακρυά του και αποφασίζει να πάει στο Λονδίνο για να τον δει και να μιλήσουν από κοντά, αλλά και για να καταλάβει τι ακριβώς έχει γίνει; Ομως, ενώ ο Τόνυ χαίρεται που την βλέπει, η ξαφνική άφιξη της στο Λονδίνο εξοργίζει αλλά και πεισμώνει τη Μαργκώ, που καταστρώνει ένα ακόμα σχέδιο για να τη διαλύσει.

Στο μεταξύ, στο σπίτι του Νικόλα, η Βέρα τυχαία ανακαλύπτει κάτι που θα την τρομάξει… και τη βάζει σε κακές σκέψεις αναφορικά με το ποιος είναι και τι κάνει στην πραγματικότητα. Για πρώτη ίσως φορά απαιτεί να μάθει πράγματα γι’ αυτόν και ο Νικόλας τελικά αποκαλύπτει στη Βέρα πολλά από το παρελθόν του, αλλά όχι... όλα! Παράλληλα η Αμαλία ξεκαθαρίζει τη θέση της απέναντι στον Θεοχάρη και του δίνει μια μικρή διορία για να αποφασίσει τι θα κάνει: «Θεοχάρη, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Εχεις μια εβδομάδα καιρό να αποφασίσεις τι θέλεις», του δίνει τελεσίγραφο.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Σοκ σήμερα Δευτέρα 30/4! Ο Τόνυ καταρρέει μετά από υπερβολική χρήση κοκαΐνης!

Η Μάρθα μετά από πολλά παρακάλια κι εξηγήσεις ρίχνει νερό στο κρασί της και τελικά δέχεται τον Παύλο πίσω στο σπίτι, αλλά του βάζει αυστηρούς όρους! Η Τατιάνα όταν επιστρέφει στην υπηρεσία της, την περιμένει μια ακόμα έκπληξη.

Ενα ακόμα γράμμα από τον «Γενάρη» που της δίνει στοιχεία για το γρίφο και τα γράμματα που χαράζει στα θύματά του! Την ίδια στιγμή, ο Αγγελος δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι η Αφροδίτη παντρεύεται τον Γρηγόρη και της εξομολογείται τα συναισθήματά του: «Αφροδίτη, δεν θέλω να σε χάσω, τώρα ξέρω πόσο πολύτιμη μου είσαι. Πάντα είχα συναισθήματα για σένα, αλλά τώρα ξέρω ότι σε θέλω», της λέει με αποτέλεσμα να την ξεσηκώσει κι εκεί που ήταν σίγουρη για το γάμο της με τον Γρηγόρη, η Αφροδίτη αρχίζει τώρα να το σκέφτεται.