Ο Ερκούτ περιμένει την Ζεϊνέπ έξω από τη σχολή της. Της λέει πως την περίμενε μπροστά στο σπίτι της αλλά δεν βγήκε από εκεί και τη ρωτάει που ήταν όλο το βράδυ. Επίσης ορίζει ημερομηνία για τον γάμο τους.

Όλες οι εξελίξεις σήμερα, Παρασκευή 27/4:

Ο Σελίμ γίνεται έξαλλος όταν ακούει μια φήμη να κυκλοφορεί στη σχολή πως είναι ζευγάρι με την Πελίν. Ο νεαρός πιέζει τη Ζεϊνέπ να του μιλήσει αλλά εκείνη επαναλαμβάνει τα ίδια και ο Σελίμ τη ρωτάει αν αγαπάει στα αλήθεια τον Ερκούτ. Η Ζεϊνέπ δεν αντέχει στην πίεση και χάνει τις αισθήσεις της. Η Μελέκ ψάχνει για νέο σπίτι αλλά όλα είναι πολύ ακριβά.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα αποχαιρετά για πάντα τον Αχιλλέα! Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 27/4;

Τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και όταν μαθαίνει πως λιποθύμησε, πηγαίνει στη σχολή. Όταν διαπιστώνει πως η Ζεϊνέπ είναι καλά, την αφήνει στη φροντίδα της φίλης της, Γκιουλνούρ και επιστρέφει στη δουλειά της. Αργότερα η Μελέκ απαιτεί να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και ο μεσίτης της λέει πως θα τον φέρει το επόμενο πρωί. Όμως την άλλη μέρα έρχεται πάλι μόνος του και επιτίθεται στη Μελέκ.

Ο Σελίμ βλέπει τη Μελέκ να φεύγει από τη σχολή και προβληματίζεται. Λέει στον Κενάν πως είδε τη Μελέκ και ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον αδελφό του τόσο ήρεμο.

Δεν μπορούν να καταλάβουν τι δουλειά είχε η Μελέκ στη σχολή. Ο Σελίμ λέει στον Κενάν πως η Μελέκ φαινόταν πολύ άσχημα. Ο Σαντίκ κάνει παρατήρηση στην Κιράζ επειδή σχολιάζει τι συμβαίνει στο σπίτι και καταλήγουν να τσακώνονται.

Η Τουγτσέ και η Ελίφ αποφασίζουν να τους συμφιλιώσουν αλλά το σχέδιο τους αποτυγχάνει. Καταστρώνουν όμως ένα καινούριο σχέδιο, πετυχαίνουν τον στόχο τους και νιώθουν μεγάλη χαρά.

Ο Κενάν είναι απογοητευμένος από την ακύρωση της δουλειάς, που ετοίμαζε. Ο Μελίχ τον επισκέπτεται ξανά και ανακοινώνει σε εκείνον και την Ιπέκ πως οι γονείς θα έρθουν και θέλουν να τους γνωρίσουν. Όλοι είναι χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη εκτός από την Αρζού και τον Σελίμ. Η Αρζού συναντάει τον Βεϊσέλ και εκείνος της ζητάει λεφτά.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Βόμβα! Η Αρζού κινεί τις διαδικασίες για να «πουλήσει» τη μικρή Ελίφ! Όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια...

Η Αρζού του λέει πως η εγγραφή με τον Μελίχ έχει σβηστεί, πως έχασε τις μετοχές της και του ξεκαθαρίζει πως θα πάρει λεφτά όταν βγάλει από τη μέση τον Μελίχ. Όταν ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ τι συνέβη, ο Μουράτ έχει ένα σχέδιο…

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου: