Η Ζεϊνέπ είναι πολύ λυπημένη αλλά και θυμωμένη επειδή η Πελίν και ο Σελίμ φαίνεται να ήρθαν κοντά. Πετάει το δώρο, που είχε αγοράσει για τον Σελίμ στα σκουπίδια.

Ζητάει από τον Μουράτ να τη βοηθήσει να αλλάξουν τη γνώμη του πατέρα τους για τον γάμο με τον Ερκούτ αλλά εκείνος της απαντάει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα Πέμπτη 26/5:

Όλοι στο κτήμα μιλάνε για τη σχέση της Πελίν και του Σελίμ. Κάποιοι εύχονται να έχουν ένα ευτυχές τέλος και κάποιοι θεωρούν πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσά τους. Ο Σελίμ και η Πελίν πηγαίνουν στη σχολή και η Πελίν επιμένει να περάσουν πρώτα από το καφέ να πάρουν τα δώρα, που άφησαν εκεί την προηγούμενη μέρα. Η Πελίν δίνει στον Σελίμ τα δώρα του και μετά μένει στο καφέ για να πάρει πρωινό με μια φίλη της.

Της διηγείται πως πέρασε στο σπίτι του Σελίμ, υπερβάλλει στις περιγραφές της και μιλάει τόσο δυνατά ώστε να την ακούει η Ζεϊνέπ. Ο καθηγητής του Σελίμ ζητάει μια αναφορά για το σεμινάριο, που πιστεύει ότι ο νεαρός είχε παρακολουθήσει μαζί με τη Ζεϊνέπ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Δαμιανός δέχεται ένα αποκαλυπτικό μήνυμα στο κινητό του για τις μετοχές και τον ζώνουν τα φίδια! Δείτε σήμερα Πέμπτη 26/4 στο "Έλα στη θέση μου":

Ο Σελίμ δεν ξέρει τι να κάνει καθώς δεν μπορεί να πει πως δεν είχαν πάει στο σεμινάριο. Η Πελίν όμως είχε πάει και προσφέρει στον Σελίμ με χαρά τη βοήθειά της. Ο Κενάν εργάζεται για τη νέα συμφωνία, που πρόκειται να κάνει και είναι ενθουσιασμένος.

Ο Μελίχ τον επισκέπτεται και ενώ συζητούν για τα μελλοντικά τους σχέδια, ο Κενάν δέχεται ένα τηλεφώνημα και μαθαίνει πως η μεγάλη συμφωνία, που ετοίμαζε, ακυρώνεται. Ο Κενάν δεν έχει καμία εξασφάλιση και έχει μεγάλες απώλειες. Δεν ξέρει βέβαια πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Μελίχ. Ο Μελίχ προσφέρει τη βοήθεια του και λέει στον Κενάν πως θα μιλήσει με κάποιους φίλους του σύμβουλους επιχειρήσεων.

Ενώ η Μελέκ ετοιμάζεται για να πάει στη δουλειά της, ο μεσίτης έρχεται ξανά για να βγάλει και άλλες φωτογραφίες. Η Ιπέκ συνεχίζει να παρακινεί την Τουγτσέ και την Ελίφ να γίνουν καλές φίλες. Η Ελίφ δίνεις την Τουγτσέ την κούκλα της αλλά εκείνη δεν την θέλει. Η Αρζού λαμβάνει λουλούδια και πιστεύει πως της τα έστειλε ο Κενάν.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Η Βέρα επιστρέφει από το Μπουένος Άιρες κι έρχεται αντιμέτωπη μ’ ένα γεγονός που την ταράζει! Ανατροπές σήμερα Πέμπτη 26/4:

Όταν πηγαίνει να τον ευχαριστήσει, βλέπει τον Μελίχ και θυμώνει. Ο Κενάν της λέει πως δεν της έστειλε εκείνος λουλούδια και η Αρζού απογοητεύεται.