«Αυτός ο γάμος δεν θα γίνει!»

Τα 5 τελευταία συγκλονιστικά επεισόδια της καθημερινής σειράς του STAR «Elif» σας παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα το TV24. Απαγωγή, αποκαλύψεις, εκδίκηση και απόπειρα δολοφονίας είναι τα στοιχεία εκείνα που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου:

Ο Σελίμ μαζί με την αδελφή του και την Αλιγέ πάνε να ζητήσουν το χέρι της Ζεϊνέπ, ωστόσο η Αλιγέ σοκάρεται όταν βλέπει μπροστά της τη Μελέκ. «Τι δουλειά έχει εδώ αυτή;», ρωτάει και ο Σελίμ της απαντάει πως η Μελέκ είναι η μητριά της Ζεϊνέπ.

Η Αλιγέ θεωρεί πως Ζεϊνέπ και Μελέκ έπαιξαν παιχνίδι με την οικογένειά τους, ενώ ο Σελίμ της εξηγεί πως δεν ήξεραν στην αρχή τίποτα! Η Αλιγέ φεύγει και η Ζεϊνέπ αρχίζει να κλαίει. Η Μελέκ κατηγορεί τον εαυτό της για ό,τι έγινε, ενώ η Αρζού αποκαλύπτει στην Αλιγέ πως γνώριζε τη σχέση της Μελέκ και της Ζεϊνέπ, ενώ της δείχνει και φωτογραφίες του Κενάν να φεύγει από το σπίτι τους.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Ο Μελίχ τραβάει φωτογραφίες την Αρζού με τον Βεϊσέλ! Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 23/4;

Στο μεταξύ, ο Βεϊσέλ έχει μάθει το ρόλο που παίζει ο Ερκούτ και τον διώχνει: «Θα σου έδινα την κόρη μου, θα σε έβαζα στην οικογένειά μου κι εσύ αποδείχτηκες φίδι», του λέει.

Η Αλιγέ ξεκαθαρίζει στον Σελίμ πως «αυτός ο γάμος δεν θα γίνει»! Ο Σελίμ το βράδυ πάει στο σπίτι της Ζεϊνέπ και της λέει πως ο γάμος τους δεν πρόκειται να ακυρωθεί και θα γίνει, θέλει δεν θέλει η μητέρα του!

Την επόμενη μέρα η Αλιγέ πάει να βρει τη Μελέκ: «Τι παιχνίδι παίζετε εσείς οι δύο; Μείνε μακριά από το γιο μου και μην τον πλησιάσεις ξανά, αλλιώς θα το μετανιώσεις», ενώ η κοπέλα κοιτάζει σαστισμένη. Ο Μελίχ που κρυφακούει, μετά πλησιάζει την Αλιγέ και της λέει: «Μην τολμήσετε να μιλήσετε ξανά έτσι στη Μελέκ! Είναι η αδελφή μου». Η Αλιγέ σοκάρεται.

Η Αλιγέ μαθαίνει ποιος είναι ο Μελίχ

Η Αλιγέ δεν μπορεί να πιστέψει τα λόγια του Μελίχ! «Δεν μπορεί να είναι αλήθεια», λέει και ξαναλέει, ενώ εκείνος της υπενθυμίζει τη δολοφονία των γονιών του. «Εκείνο το βράδυ ένα μικρό παιδί είδε να σκοτώνουν τους γονείς του», της λέει και εκείνη μονολογεί: «Δεν φταίω! Δεν έκανα τίποτα».

Εκείνη φεύγει σοκαρισμένη και όταν φτάνει στο κτήμα καταρρέει. Ολοι τρέχουν κοντά της και προσπαθούν να τη συνεφέρουν. Δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της όσα συνέβησαν, ενώ για ακόμη μια φορά τα βάζει με την Αρζού που ενώ ήξερε την αλήθεια δεν είπε τίποτα.

Από την άλλη, ο Σελίμ παίρνει τη Ζεϊνέπ και πάνε να κάνουν όλα τα απαραίτητα ψώνια για το γάμο τους, ενώ ο Ερκούτ ακόμα δεν πιστεύει ότι την έχει χάσει από τη ζωή του. Το βράδυ ο Μελίχ πάει στο κτήμα σαν να μη συνέβη τίποτα. Η Αλιγέ όμως είναι ακόμα αναστατωμένη. Την ίδια ώρα, ο Βεϊσέλ παίρνει το προσκλητήριο του γάμου της Ζεϊνέπ και του Σελίμ και πάει τη βρει: «Ξέρω ότι δεν είχαμε καλές σχέσεις... Από όταν πέθανε η μητέρα σας και μετά δεν μπόρεσα να γίνω καλός πατέρας για εσάς. Οταν πήρα το προσκλητήριο του γάμου σου χάρηκα πολύ», της λέει με δάκρυα στα μάτια.

Η Ζεϊνέπ του απαντάει: «Δεν είχαμε εύκολη ζωή μετά το χαμό της μητέρας μου, αλλά πάντα ευχόμουν να ήμασταν μια ευτυχισμένη οικογένεια! Στο γάμο μου θα ήθελα τον πατέρα μου στο πλευρό μου».

Η Ζεϊνέπ θύμα απαγωγής

Η Αλιγέ είναι αποφασισμένη πάση θυσία ο γάμος της Ζεϊνέπ και του Σελίμ να μη γίνει. Ετσι βάζει δύο άντρες να απάγουν την κοπέλα. Την ίδια ώρα εκείνη είναι μαζί με τον Σελίμ και αγοράζουν το νυφικό της και κάποια άλλα πράγματα για το γάμο.

Κάποια στιγμή εκείνος πάει να πάρει το αυτοκίνητο και τότε οι δύο αδίστακτοι άντρες βρίσκουν την ευκαιρία και αρπάζουν την κοπέλα. Στο μεταξύ, η Αρζού που έχει ακούσει το σχέδιο της Αλιγέ τη χειροκροτάει και της λέει: «Υπέροχο σχέδιο να μη γίνει ο γάμος». Ο Σελίμ ψάχνει παντού τη Ζεϊνέπ και δεν τη βρίσκει, ενώ τηλεφωνεί σε όλους για να μάθει αν την είδαν. Η Μελέκ υποψιάζεται τον Ερκούτ και στο κτήμα επικρατεί αναστάτωση με την εξαφάνιση της κοπέλας.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας βλέπει τη Ρενάτα και το Θάνο να φιλιούνται και τρελαίνεται... Όλα όσα θα δούμε σήμερα...

Η Αλιγέ μαθαίνει από τους άντρες ότι έχουν τη Ζεϊνέπ και εκείνη του λέει: «Δεν θα την αφήσετε στιγμή από τα μάτια σας! Και όπως συμφωνήσαμε δεν θα πάθει το παραμικρό!». Η Ζεϊνέπ ουρλιάζει για βοήθεια και ζητάει να μάθει τι θέλουν από εκείνη, ενώ ο Σελίμ δηλώνει στην αστυνομία την εξαφάνισή της.

Το βράδυ ο Μελίχ συναντάει την Αλιγέ: «Μπορεί να τους ξεγέλασες όλους, αλλά όχι εμένα! Λέγε πού έχεις τη Ζεϊνέπ; Ξέρω ότι εσύ την κρατάς! Λέγε, αλλιώς θα δώσω τη νεκροψία των γονιών μου και θα αποκαλυφθεί ότι εσύ ευθύνεσαι για το χαμό τους. Αναγκάστηκα να ανοίξω τον τάφο τους για να μπορέσω να αποδείξω την ενοχή σου».