Ο Μελίχ τραβάει μερικές φωτογραφίες την Αρζού μαζί με τον Βεϊσέλ και εκείνη γίνεται έξαλλη!

Το TV24 σας αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις:

Αργότερα συναντάει τον Βεϊσέλ και θυμωμένη του μιλάει άσχημα: «Είσαι άχρηστος, σου είπα να τον εμποδίσεις να έρθει στο σπίτι και εκείνος ήρθε τελικά και ζήτησε σε γάμο την Ιπέκ». Ο Μουράτ νιώθει άβολα με την αυταρχική συμπεριφορά της και στο τέλος ξεσπάει εναντίον της: «Πώς μιλάς έτσι; Ποια νομίζεις ότι είσαι;», της λέει και ο Βεϊσέλ προσπαθεί να τον ηρεμήσει, μιας και εκείνη τον εκβιάζει με το βίντεο του δήθεν φόνου που έκανε.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Σοκ! Η μικρή Αλκυόνη στο νοσοκομείο: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια...

Στο μεταξύ, ο Σελίμ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Ζεϊνέπ και τα λόγια της. Ζητάει τη συμβουλή του Κενάν γιατί δεν ξέρει τι να κάνει και εκείνος τον συμβουλεύει να μην κάνει το ίδιο λάθος που έκανε εκείνος πριν από χρόνια και τον προτρέπει να βρει την κοπέλα και να της μιλήσει με ειλικρίνεια.

Η Ζεϊνέπ σοκάρεται όταν μαθαίνει πως το σπίτι που μένουν με τη Μελέκ θα πουληθεί και πάει να βρει τον ιδιοκτήτη, ο οποίος της λέει: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι! Αυτή είναι η απόφασή μου». Αργότερα συναντάει τον Ερκούτ να μιλήσουν για το γάμο αλλά η Ζεϊνέπ είναι διστακτική. Οταν της δίνει χρήματα για τις ετοιμασίες του γάμου, η κοπέλα γίνεται έξαλλη.

Η Αρζού μιλάει με την Αλιγέ για την πρόθεση του Μελίχ να παντρευτεί την Ιπέκ και προσπαθεί να τη στρέψει εναντίον του, αλλά χωρίς επιτυχία. Η Αλιγέ εκτιμάει τον Μελίχ. Την ίδια ώρα, ο Μελίχ είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση και να βρει την αδελφή του. Συναντάει την Ιπέκ και απολογείται για την ξαφνική πρόταση γάμου. Με τη συμπεριφορά του κερδίζει απόλυτα την καρδιά της.

Διαβάστε ακόμα: Ο Αχιλλέας μετά το γάμο συνειδητοποιεί ότι τα έχει χάσει όλα! Τι θα δούμε στη συνέχεια του "Έλα στη θέση μου;"

Αργότερα ο Μελίχ πηγαίνει στο καφέ για να μάθει τη σχέση της Μελέκ με τον Κενάν. Εκεί βλέπει τη Ζεϊνέπ, την αναγνωρίζει από το νοσοκομείο και μαθαίνει πως συγκατοικεί με τη Μελέκ.

Αν και είναι τα γενέθλιά του, ο Σελίμ είναι δυστυχισμένος επειδή η Ζεϊνέπ απομακρύνθηκε από εκείνον. Ολοι στην οικογένεια είναι ενθουσιασμένοι και του δίνουν ευχές αλλά η διάθεσή του παραμένει άσχημη. Η Ελίφ κάνει μια ζωγραφιά για να τη χαρίσει στον Σελίμ, αλλά η Τουγκτσέ την κοροϊδεύει:

«Είναι δυνατόν να σκέφτηκες ότι αυτό είναι δώρο; Εγώ θα του κάνω το ωραιότερο και πιο ακριβό δώρο και σίγουρα θα του αρέσει». Ο Βεϊσέλ χάνει τα λεφτά του στα χαρτιά, ενώ ο Μελίχ ζητάει από τον Σαντίκ να σβήσει την εγγραφή από το τηλέφωνο της Αρζού και εκείνος τα καταφέρνει.

Ο Μελίχ τηλεφωνεί στην Αρζού και της ζητάει να συναντηθούν και για άλλη μια φορά ζητάει τις μετοχές της και εκείνη απειλεί να στείλει την εγγραφή στον Κενάν. Ωστόσο συνειδητοποιεί ότι έχει σβηστεί!

Ο Αρντά και η Πελίν οργανώνουν ένα πάρτι στο καφέ για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Σελίμ. Εκείνη χωρίς να το γνωρίζει, κλειδώνει τον Σελίμ και την Ζεϊνέπ στην ίδια αίθουσα. Οι φίλοι τους τούς απεγκλωβίζουν και πάνε όλοι μαζί στο καφέ. Η Μελέκ βοηθάει στις ετοιμασίες του πάρτι γενεθλίων στο καφέ και όταν συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για τον Σελίμ, τρομοκρατείται και φεύγει.