Η Μαρίνα σκέφτεται να κατέβει υποψήφια στις επόμενες δημοτικές εκλογές, στην Πάτρα. Ο Ηλίας δυσανασχετεί με την ιδέα, ειδικά όταν καταλαβαίνει ότι πρόκειται για τη συνέχεια μιας σχολικής κόντρας.

Τι θα δούμε στη συνέχεια της... Μουρμούρας;

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη:

Ο πόλεμος αντρών και γυναικών τώρα ξεκινά

Η Βέλη πέφτει θύμα κλοπής για δεύτερη φορά. Ο Αγγελος προσπαθεί να την καθησυχάσει, αλλά για εκείνη μία είναι η λύση... το «γουίν-τσουν»!

Μια αναπάντεχη είδηση για ένα ποσό από κάποια παλιά αμοιβαία κεφάλαια που είχε επενδύσει ο Μηνάς, τους κάνει και τους δύο πολύ χαρούμενους. Η Βούλα ήδη νιώθει πλούσια κι ας μην τα έχουν πάρει ακόμα.

Διαβάστε ακόμα: Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου μετά το Τατουάζ!

Η Σοφία έχει πρόβλημα με τον Γιωργάκη. Ποιος θα της το λύσει; Ο Μπάμπης ή η Ξένια; Ο πόλεμος γυναικών εναντίον αντρών ξεκινά.

Ο Μπάμπης πρέπει να κάνει κολονοσκόπηση. Κάτι που δεν δέχεται ούτε καν να το ακούσει. Η Ξένια όμως επιμένει και βάζει τα μεγάλα μέσα.

Η επίσκεψη του ξαδέλφου του Ηλία από το χωριό τον αναγκάζει να πει ένα ψέμα, στο οποίο αποδεικνύεται κακός. Η Μαρίνα αναλαμβάνει να τον μυήσει στα μυστικά της τέχνης τού να ψεύδεσαι πειστικά, όμως θα της γυρίσει μπούμερανγκ.

Διαβάστε ακόμα: Στην υγειά μας ρε παιδιά: Οι αποψινοί καλεσμένοι που θα ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους!

Με αφορμή κάτι χρωστούμενα, ο Αγγελος προτείνει να ανοίξουν κοινό λογαριασμό, αλλά η Βέλη διατυμπανίζει την ανεξαρτησία της. Αραγε, ποιος θα ενδώσει;

Η Βούλα παίρνει τα αποτελέσματα μιας εξέτασης και προσπαθεί να τα κρατήσει κρυφά από τον Μηνά. Δεν το καταφέρνει όμως και ο Μηνάς αναλαμβάνει να τη βάλει στον… σωστό δρόμο. Οχι πως θα τα καταφέρει κιόλας…