Η Σάρα καλεί για δείπνο τη Σοφία και τον Μαρκ, για να τους ανακοινώσει πως είναι ελεύθεροι να παντρευτούν καθώς εκείνη θα εξακολουθεί να το παίζει νεκρή κι ο Μαρκ θα εξακολουθεί να φαίνεται χήρος. Η Σάρα βρίσκει την τέλεια αφορμή ν’ αλλάξει τα χάπια της Σοφίας με τα δηλητηριασμένα.

Δείτε όλες τις εξελίξεις της αγαπημένης μας σειράς, πρώτα εδώ, στο ΤV24!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Ο Αρης ζητά από τη Ζωή να υπογράψει την απόδειξη πατρότητας κι εκείνη τον κατηγορεί για έλλειψη εμπιστοσύνης και αρνείται αφού αυτό την προσβάλει. Αυτός ο καβγάς γίνεται αφορμή η Ζωή να επισπεύσει το γάμο και μάλιστα κρυφά απ’ όλους. Η κοπέλα είναι αποφασισμένη και τίποτα δεν την κάνει να αλλάξει γνώμη.

Διαβάστε ακόμα: Παρθένα Ζωή: Η Σάρα καλεί σε δείπνο το Μαρκ και τη Σοφία! Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 17/4;

Η Ζωή επιμένει στην πρότασή της να παντρευτούν κρυφά με τον Παύλο κι εκείνος μοιάζει να πείθεται. Η Μαρίνα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία το παιχνίδι των ενοχών στον Αρη. Αλλωστε είναι κάτι που ξέρει να παίζει καλά. Η Σοφία είναι πιασμένη στα θανατηφόρα δίχτυα της Σάρας που εμφανίζεται απόλυτα φιλική προς το ζευγάρι, κάνοντας τον Μαρκ να αισθάνεται αμήχανα. Είναι έτοιμος να πειστεί για τις καλές της προθέσεις αλλά και πάλι κάτι δεν του πάει καλά.

Μαρίνα και Σάρα πανηγυρίζουν για τη νίκη τους

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Ο Ορφέας ψάχνει τα πράγματα της ψυχιάτρου του και ανακαλύπτει κάτι που τον κάνει έξαλλο! Μη χάσετε σήμερα Τρίτη 17/4

Η Μπούντρου προσπαθεί να φλερτάρει τον Τάσο αλλά η Χρυσάνθη στέκεται με πείσμα ανάμεσά τους. Ο Διονύσης έχει εκπλαγεί από τη νέα τροπή της σχέσης του με την Κική. Η Κατερίνα μην αντέχοντας τους συνεχείς καβγάδες με τον Αρη, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι.

Η Ζωή με τον Παύλο βάζουν μπροστά το γάμο και ζητάνε από την Κική και τη Φοίβη να γίνουν μάρτυρες. Η κατάρρευση της Σοφίας αρχίζει, ενώ η Μαρίνα και η Σάρα μαθαίνουν για τον κρυφό πολιτικό γάμο και πανηγυρίζουν τις θριαμβευτικές νίκες τους εναντίον των γυναικών Καλλέργη. Πιστεύουν ότι όλα πια έχουν τελειώσει υπέρ τους και εκείνες είναι κυρίαρχες και νικήτριες και το γιορτάζουν.