Η Ζεϊνέπ αντιδρά στην πρόταση του πατέρα της να παντρευτεί εκείνη τον Ερκούτ για να αφήσει εκείνος ήσυχη τη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ της λέει πως γνωρίζει ότι εξακολουθεί να πηγαίνει στη σχολή και δεν θα την ανεχθεί άλλο.

Δείτε όλες τις εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο, Τρίτη 17/4:

Η Ζεϊνέπ είναι έξαλλη, λυπημένη και πολύ μπερδεμένη. Ο Σελίμ σκέφτεται τη μέρα, που πέρασε με τη Ζεϊνέπ και την περιμένει στη σχολή με ανυπομονησία. Όταν συναντάει τη Ζεϊνέπ όμως διαπιστώνει ότι η διάθεσή της είναι άσχημη, αλλά εκείνη δεν του αποκαλύπτει το λόγο.

Ο δικηγόρος της Μελέκ την ενημερώνει πως ο Βεϊσέλ αρνείται να χωρίσει και πως έφτασε μάλιστα στο σημείο να τον απειλήσει. Η Μελέκ δεν ξαφνιάζεται καθόλου όταν τα ακούει όλα αυτά αλλά δεν χάνει το θάρρος της και είναι αποφασισμένη να χωρίσει.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν η Βασιλίνα του μιλήσει για πιθανή εγκυμοσύνη; Τι θα δούμε στο σήμερα Τρίτη 17/4;

Όταν λέει στη Ζεϊνέπ τι συνέβη, η Ζεϊνέπ δεν της μιλάει για τον εκβιασμό, που υφίσταται από τον πατέρα της αλλά η Μελέκ καταλαβαίνει πως κάτι την απασχολεί.

Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ σχεδιάζουν να παντρέψουν τη Ζεϊνέπ με τον Ερκούτ και να επωφεληθούν από τη μεγάλη περιουσία του.