Στα Μετέωρα ένα ακόμα ένοχο μυστικό έρχεται στο φως για να ταράξει τους πάντες. Την ώρα που ο Στέφανος έχει μεγάλη αγωνία για την Ελπίδα και τη ζωή της στην Αθήνα, ο Σάκης έρχεται αντιμέτωπος με μια αλήθεια που θα αναποδογυρίσει τον κόσμο του.

Το TV24 σας αποκαλύπτει τι θα δούμε στη συνέχεια του "Τατουάζ":

Από τη Μαρία Μεταξιτηνού:

Ο Στέφανος είναι πίσω από την κλοπή του υπηρεσιακού του όπλου, το οποίο έδωσε ο ίδιος σε κάποιους για να το χρησιμοποιήσουν στην υποτιθέμενη ληστεία στο ψιλικατζίδικο. Γιατί όμως έγιναν όλα αυτά; Το μυστικό κρύβεται στο παρελθόν, όπου ο Σάκης είχε διαχειριστεί την υπόθεση με τους διακινητές ναρκωτικών, που έστειλαν στο θάνατο τον αδελφό του Στέφανου.

Διαβάστε ακόμα: Παρθένα Ζωή: Η Ζωή αμφισβητεί την πατρότητα του Άρη! Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 10/4

Ο Στέφανος, που στο μυαλό του είχε μόνο την εκδίκηση, πήρε τη μεγάλη απόφαση: «Θα πληρώσεις για το θάνατο του αδελφού μου», είπε και με αυτή τη σκέψη οργάνωσε τα πάντα, από τον ερχομό του στα Μετέωρα, μέχρι τον τρόπο που θα έμπαινε στη ζωή τού Σάκη.

Τώρα ο Σάκης καταλαβαίνει ότι έχει πέσει θύμα μιας πράξης εκδίκησης που σκοπό έχει την απονομή δικαιοσύνης. Η Ολγα, από την άλλη, προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει και εξομολογείται την ανησυχία της στον Αλέξανδρο, ενώ λίγο μετά ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Ολγα τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Σάκη και στη συνέχεια, αφού πάει στην Αθήνα για να διαπιστώσει την τραγική κατάσταση της Ελπίδας, επιστρέφει στα Μετέωρα και λέει στην Ολγα την αλήθεια διακινδυνεύοντας τη σχέση τους.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Η Αρζού προσπαθεί να πλησιάσει τον Κενάν, αλλά εκείνος σκέφτεται τη Μελέκ: Όλα όσα θα δούμε σήμερα Τρίτη 10/4