O Κενάν βλέπει τη Μελέκ στα όνειρά του και είναι πια πεπεισμένος πως δεν θα ησυχάσει αν δεν της μιλήσει. Παράλληλα, όσο περισσότερο προσπαθεί η Αρζού να τον πλησιάσει, τόσο απομακρύνεται εκείνος. Η κατάσταση αυτή όμως επηρεάζει και την Τουγκτσέ.

Το TV24 σας αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια. Τι θα δούμε στη συνέχεια;

Ο Σαντίκ μαθαίνει από την Ελίφ πως η μητέρα της είναι άρρωστη και νοσηλεύεται. Η Αρζού ακούει τυχαία τη συνομιλία τους, πιέζει την Ελίφ να μιλήσει και το κοριτσάκι τής αποκαλύπτει: «Ενα αυτοκίνητο χτύπησε τη μητέρα μου! Ευτυχώς την έσωσε ο κύριος Κενάν που τη βρήκε». Η Αρζού δεν αντέχει το σοκ και λιποθυμάει.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Η Αρζού προσπαθεί να πλησιάσει τον Κενάν, αλλά εκείνος σκέφτεται τη Μελέκ: Όλα όσα θα δούμε σήμερα Τρίτη 10/4

Ο Κενάν τη βρίσκει χωρίς τις αισθήσεις της και τη μεταφέρει στο δωμάτιό τους. Οταν συνέρχεται, ο Κενάν ζητάει να μάθει τι συνέβη και εκείνη τον κατηγορεί ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την οικογένειά του και πως νοιάζεται περισσότερο για μια ξένη στο νοσοκομείο.

Ο Κενάν θέλει να φύγει για να αποφύγει έναν ακόμη καβγά αλλά καταλήγουν να τσακώνονται με την Αρζού πολύ άσχημα. Την ίδια ώρα, ο Μελίχ είναι με την Ιπέκ αλλά δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την αδελφή του. Η Ιπέκ του λέει πως η μητέρα της ανάγκασε τον αδελφό της να παντρευτεί την Αρζού για να τον κάνει να ξεχάσει τη γυναίκα που αγαπούσε.

Οταν επιστρέφουν σπίτι, η Αρζού και ο Κενάν βρίσκονται σε μεγάλη ένταση. Οταν μένουν μόνοι, ο Μελίχ πιέζει την Αρζού σχετικά με την απάντησή της για την πρότασή του να πάρει τις μετοχές της: «Αραγε πιέστηκες για την πρότασή μου όσον αφορά τις μετοχές;».

Η κατάσταση της Μελέκ βελτιώνεται και επιστρέφει στη δουλειά ώστε να καταφέρει να πάρει πίσω την κόρη της το συντομότερο δυνατό. Η γειτόνισσα της, η Σεβίμ, της συστήνεται και όταν συνειδητοποιεί την κατάστασή της, προσπαθεί να της συμπαρασταθεί πηγαίνοντάς της φαγητό.

Διαβάστε ακόμα: Παρθένα Ζωή: Η Ζωή αμφισβητεί την πατρότητα του Άρη! Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 10/4

Ο Σελίμ πηγαίνει στο καφέ που δουλεύει η Ζεϊνέπ και εκείνη βρίσκει ευκαιρία να απολογηθεί επειδή τον πρόσβαλε, βασισμένη στο τι είπε η Πελίν και χωρίς να ακούσει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα. Συμφιλιώνονται και πηγαίνουν μαζί στη σχολή. Ο Βεϊσέλ λαμβάνει τα χαρτιά του διαζυγίου από τη Μελέκ και πάει να τη βρει θυμωμένος.