Ο Κενάν εντελώς τυχαία συναντάει τη Μελέκ, η οποία έχει πιάσει δουλειά σε καφετέρια και μετά από πολλά χρόνια οι δυο τους έχουν πολλά να πούνε. «Γιατί έφυγες;», τη ρωτάει και εκείνη προσπαθεί να αποφύγει να απαντήσει.

Μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις της αγαπημένης μας σειράς εδώ, στο TV24:

Εκείνος επιμένει: «Οταν έφυγες ρωτούσα συνέχεια τον εαυτό μου πού έφταιξα, τι σου έκανα, τι συνέβη. Τι σου έκανα πέρα από το να σε αγαπάω;». Εκείνη του λέει: «Δεν ήταν δικό σου λάθος! Σε παρακαλώ φύγε από εδώ! Πλέον και οι δύο έχουμε παντρευτεί.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Η Αρζού αποφασίζει να ξεκάνει τον Μελίχ! Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια...

Ηρθες μετά από χρόνια να μάθεις την αλήθεια;», και εκείνος της αφήνει το κολιέ που είχε χάσει στο κτήμα του και της λέει: «Οχι, ήρθα να σου αφήσω αυτό». Μετά εκείνος φεύγει και η Μελέκ καταρρέει. Την ίδια ώρα, η Αρζού ανησυχεί επειδή δεν μπορεί να βρει τον Κενάν. Ο Κενάν επιστρέφει σπίτι αλλά δεν της μιλάει και η αγωνία της Αρζού κορυφώνεται.

Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο καφέ να βρει τη Μελέκ και της ζητάει εξηγήσεις για το διαζύγιο. Τη στιγμή που ετοιμάζεται να τη χαστουκίσει επεμβαίνει ο Αρντά το αφεντικό της και απειλεί τον Βεϊσέλ πως θα καλέσει την αστυνομία. Εκείνος αναγκάζεται να φύγει.

Το βράδυ στο πλυντήριο αυτοκινήτων πίνει μαζί με το γιο του και είναι ανένδοτος στο θέμα του διαζυγίου. Στο μεταξύ η κακή διάθεση του Κενάν ανησυχεί την Αλιγέ: «Τι έχεις, γιε μου; Είναι φανερό πως κάτι σε βασανίζει! Τι συμβαίνει;», ωστόσο εκείνος δεν της απαντάει και ζητάει να μείνει μόνος του.

Η Τουγκτσέ κουράζεται από την ένταση όλων στο σπίτι και προτείνει στην Ελίφ να παίξουν μαζί για να ξεχαστεί. Η Ελίφ νιώθει πολύ χαρούμενη. Ο Σελίμ επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ στο σπίτι της με ένα δώρο. Οταν τη βλέπει να προσπαθεί να ανάψει τη σόμπα, προσφέρεται να βοηθήσει. Εκείνη πιστεύει πως δεν θα τα καταφέρει και τον κοροϊδεύει, έτσι αποφασίζουν να βάλουν ένα στοίχημα.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Ελίφ & Τουγκτσέ γίνονται φίλες! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια...

Ο Σελίμ ανάβει τη σόμπα και κερδίζει το στοίχημα. Στο μεταξύ η Αρζού επισκέπτεται τον Βεϊσέλ στο μαγαζί του: «Γιατί δεν σηκώνεις το τηλέφωνο; Λέγε, πού είναι η γυναίκα σου;», τον ρωτάει, αλλά εκείνος δεν της λέει. Εκείνη επιμένει: «Είναι δυνατόν να μην ξέρεις; Λες ψέματα, πες μου», τότε ο Βεϊσέλ της δίνει το χαρτί του διαζυγίου και εκείνη γίνεται έξαλλη: «Δεν πρόκειται να χωρίσετε ποτέ», του λέει και σκίζει το χαρτί.

Επιστρέφοντας σπίτι, η Αρζού ακούει τον Κενάν να μιλάει με το δικηγόρο του και υποθέτει πως σκέφτεται να τη χωρίσει. Η Αλιγέ ρωτάει τη νύφη της να μάθει τι συμβαίνει και η Αρζού της πετάει τη βόμβα: «Ο Κενάν θέλει να χωρίσουμε! Εχει μιλήσει ήδη με το δικηγόρο και έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες».

Η Αλιγέ σοκάρεται και της ξεκαθαρίζει πως όσο ζει δεν θα επιτρέψει κάτι τέτοιο να συμβεί. Αλλωστε πριν χρόνια οι δύο γυναίκες είχαν συνωμοτήσει για να ξεφορτωθούν τη Μελέκ. Αργότερα η Αλιγέ προσπαθεί να μιλήσει στον Κενάν αλλά δεν παίρνει απαντήσεις. Η Τουγκτσέ κρυφακούει τη μητέρα της να μιλάει με τη γιαγιά της για το διαζύγιο και είναι πολύ λυπημένη. Η Ελίφ τη βρίσκει να κλαίει κρυφά, νιώθει άσχημα και την παρηγορεί. Η Τουγκτσέ της λέει πως αποφάσισε να το σκάσει και η Ελίφ δεν την αφήνει μόνη της. Προσπαθούν να το σκάσουν αλλά φοβούνται το σκοτάδι και επιστρέφουν. Η Ελίφ κρύβει την Τουγκτσέ στο δωμάτιο της και όταν το μαθαίνει η Αρζού θυμώνει.

Στο μεταξύ, όταν ο Ερκούτ βλέπει τη Ζεϊνέπ με τον Σελίμ, γίνεται έξαλλος και το λέει στον Βεϊσέλ. Ο Μελίχ καλεί τον Κενάν να δειπνήσουν μαζί και έχουν μια ωραία κουβέντα.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Η Μίκα ενδίδει στην πρόταση του Βλάση! Όλα όσα πρόκειται να δούμε...

Ο Μελίχ καταλαβαίνει πως ο Κενάν έχει κάποιες πληγές από το παρελθόν και αποφασίζει να πάει στη διεύθυνση που του έδωσε ο Σαντίκ. Η Τουγκτσέ μιλάει με τον πατέρα της για το διαζύγιο και εκείνος την καθησυχάζει.