Η Αρζού συναντάει τον Βεϊσέλ και του λέει πως πρέπει να κάνει ό,τι του ζητάει αν δεν θέλει να τον καταγγείλει στην αστυνομία. «Υπάρχει ένας άντρας, ο Μελίχ, τον οποίο θέλω να βγάλω από τη μέση! Και θα με βοηθήσεις σ’ αυτό», του λέει και εκείνος αναγκάζεται να δεχτεί.

Διαβάστε παρακάτω, όλες τις εξελίξεις:

Στο μεταξύ, ο Κενάν δεν μπορεί να βγάλει τη Μελέκ από το μυαλό του και είναι αποφασισμένος να της ζητήσει εξηγήσεις επειδή τον εγκατέλειψε.

Η Τουγκτσέ σκίζει το δώρο του Μελίχ επειδή πιστεύει πως το έφερε για την Ελίφ και στενοχωριέται για ό,τι έκανε όταν καταλαβαίνει πως τελικά ήταν για εκείνη. Λέει στην Ιπέκ: «Το έσκισα γιατί νόμιζα ότι ήταν της Ελίφ! Και ήταν τόσο ωραίο!

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Ελίφ & Τουγκτσέ γίνονται φίλες! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια...

Την αγαπάτε περισσότερο από εμένα», αλλά η θεία της τη βάζει στη θέση της: «Μη σε ακούσω να πεις ποτέ ξανά κάτι τέτοιο», ενώ τη συμβουλεύει να μάθει την αξία της οικογένειάς της και όλων των υλικών αγαθών που της προσφέρουν και να μοιράζεται την καλή της τύχη με τους άλλους.

Η Σεϊντά συνεχίζει να βλέπει τον Μουράτ αλλά ο Ναντίρ την ανακαλύπτει. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Βεϊσέλ για ανάκριση σχετικά με το κύκλωμα εμπορίας παιδιών, όμως γρήγορα τον αφήνει ελεύθερο. Η Ζεϊνέπ βρίσκει μια δικαιολογία για να μιλήσει στον Σελίμ αλλά εκείνος αισθάνεται θιγμένος και το δείχνει ξεκάθαρα. Η Ιπέκ βάζει την Ελίφ και τη Τουγκτσέ να παίξουν μαζί.

Ο Μελίχ εντοπίζει τον Σουφί και του λέει για ποιο λόγο τον αναζητούσε. Ο γιατρός του λέει πως το μωρό είχε δοθεί σε ένα μικρό ορφανοτροφείο στο Μπεϊκόζ και πως είχε ένα μεγάλο σημάδι στον ώμο του.

Διαβάστε ακόμα: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Ξένια βάζει τον Μπάμπη σε πρόγραμμα διατροφής! Δείτε τι... μας περιμένει μετά το Πάσχα!