Ο Δαμιανός προτείνει μια ριζοσπαστική λύση στην Αιμιλία για να μάθουν τι σκαρώνει η Βάνα με τα κουμπαράκια της. Η Μένη έρχεται αντιμέτωπη με την οργή της Βασιλίνας, ενώ ο Αχιλλέας δεν αντέχει στη σκέψη ότι θα χάσει τη Ρενάτα.

Το TV24 σας μεταφέρει όλα όσα θα δούμε στα επομένα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ALPHA:

Η Βασιλίνα προσπαθεί να ερμηνεύσει τις αντιδράσεις του Αχιλλέα με την απόφασή της να αναβάλει το γάμο και ο Αχιλλέας την μπερδεύει. Ο Βλάσης με τη Μίκα έχουν τη στιγμή τους στο αποστακτήριο και όλη η υπόλοιπη μέρα θα κυλίσει περίεργα και για τους δύο. Τελικά οι δυο τους έχουν περισσότερα κοινά από όσα νόμιζαν.

Η Βασιλίνα καταδικάζει τη Μένη

Η Αιμιλία προσπαθεί να εκμαιεύσει κάτι από τη Βάνα, η οποία αποδεικνύεται σφήκα. Δεν της παίρνει κουβέντα και παίζει τέλεια το ρόλο του συνεργού. Μετά από αυτό, ο Δαμιανός προτείνει μια ριζοσπαστική λύση στην Αιμιλία για να μάθουν τι σκαρώνει η Βάνα με τα κουμπαράκια της. Η Μένη φέρνει αντιμέτωπο τον Λεωνίδα με το σκληρό πρόσωπο του Αχιλλέα. Η Βασιλίνα με τη σειρά της κατηγορεί για μια ακόμη φορά τη μάνα της για το φιάσκο που ζει και την καταδικάζει γι’ αυτό. Η Μένη έρχεται αντιμέτωπη με την οργή της κόρης της, η οποία δεν αντέχει πια την όλη κατάσταση.

Διαβάστε ακόμα: Παρθένα Ζωή: Ο Άρης δεν αντέχει άλλο την καταπίεση και φεύγει από το σπίτι!

Η μυστική συμφωνία

Ο Δαμιανός πείθει την Αιμιλία να προσλάβουν ντετέκτιβ προκειμένου να βρουν τις μετοχές. Η Σύλβια με τον Ζούβα και τη Βάνα υπογράφουν τη μυστική τους συμφωνία για την καινούρια εταιρεία. Η Μίκα, που ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις, ξεκαθαρίζει στον Βλάση τη θέση της για τη μεταξύ τους σχέση. Ο Αχιλλέας με τη Ρενάτα έρχονται αντιμέτωποι κάτω από το βλέμμα του Θάνου και ο Ζαχαρίας αποφασίζει να διαμαρτυρηθεί για μια απόφαση του Δαμιανού. Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας στη γνωριμία της Ρενάτας με τον Θάνο;

Τι θα συμβεί όταν η Βασιλίνα πάρει στα χέρια της το συμβόλαιο της Μένης και του Αχιλλέα; Για μια ακόμη φορά οι σχέσεις όλων είναι σε τεντωμένο σχοινί.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Σοκ - Η Μαργκώ αποφασισμένη για όλα, δίνει εντολή θανάτου!