Στην Αίγινα, η Ελένη αφού έχει πάρει την απόφαση να κρατήσει το παιδί, αν και μέσα της ακόμα δεν είναι και τόσο σίγουρη, δεν βρίσκει το λόγο να το κρύβει και το ανακοινώνει στον Ορφέα: «Ορφέα μου, είμαι έγκυος, θα γίνεις πατέρας! Δεν χαίρεσαι;», του λέει.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη συνέχεια...

Από τη Μαρία Μεταξητινού.

Εκείνος φυσικά χαίρεται, όσο μπορεί όμως και όσο του επιτρέπει το θολωμένο από άλλες έννοιες μυαλό του.

Οταν αργότερα πηγαίνει στον Πειραιά να συναντήσει την ψυχίατρό του, βρίσκει ευκαιρία και ψάχνει τα πράγματά της. Ψάχνοντας όμως στα συρτάρια της ψυχιάτρου του, ανακαλύπτει κάτι που τον κάνει έξαλλο μαζί της! Βλέπει τις σημειώσεις της σχετικά με τον «Γενάρη».

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Σοκ - Η Μαργκώ αποφασισμένη για όλα, δίνει εντολή θανάτου!

Καταλαβαίνει με όσα διαβάζει ότι τα συμπεράσματα της ψυχιάτρου για το προφίλ του σίριαλ κίλερ βρίσκονται πολύ κοντά στην αλήθεια και πλέον είναι ζήτημα χρόνου να τον ανακαλύψει η αστυνομία. Οπως έχει ξανακάνει στο παρελθόν, αποφασίζει να δράσει και να βγάλει από τη μέση ό,τι μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο γι’ αυτόν.

Ο φόβος του Ορφέα ότι η Τόνια έχει πλησιάσει πολύ κοντά στα ίχνη του, μεγαλώνει συνεχώς και του δημιουργεί νέες εμμονές μέσα στο αρρωστημένο του μυαλό. Θέλει να πάψει με κάθε τρόπο να ασχολείται μαζί του… Ετσι ο Ορφέας καραδοκεί για να κάνει κακό στην Τόνια.