Ο Αχιλλέας ανακρίνει τον Θάνο για τη σχέση του με τη Ρενάτα, αλλά η συνάντηση αυτή δεν θα έχει καλή κατάληξη. Τα αίματα ανάβουν και ο καβγάς δεν αργεί να ξεσπάσει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Βασιλίνα αφαιρεί τη Ρενάτα από τη λίστα των καλεσμένων!

Διαβάστε παρακάτω όλες τις εξελίξεις εδώ στο TV24!

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη:

Ο Αχιλλέας ανακρίνει τον Θάνο καθώς τον βλέπει συνέχεια να επισκέπτεται τη γειτονιά και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από τη Ρενάτα. Η μια βαριά κουβέντα φέρνει την άλλη και η αυλή θυμίζει εμπόλεμη ζώνη. Οι δύο άντρες δεν βάζουν νερό στο κρασί τους, με αποτέλεσμα ο Αχιλλέας πάνω στο θυμό του να τον χτυπήσει και να πιαστούν στα χέρια.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Εξελίξεις - φωτιά! Ο γάμος της Ζεϊνέπ βάφεται με αίμα! Η Αρζού την πυροβολεί και την αφήνει πράλυτη!

Οταν ο Θάνος συναντάει τη Ρενάτα της λέει όλα όσα συνέβησαν και πως ο Αχιλλέας τον χτύπησε.

Οταν η κοπέλα βλέπει αργότερα τον Λεωνίδα, εκείνος την ανακρίνει σε σχέση με τα συναισθήματά της για τον νέο άντρα που μπήκε στη ζωή της. Εν τω μεταξύ η Βασιλίνα αναφέρει για πρώτη φορά στον Αχιλλέα την επιθυμία της να γίνει μητέρα και το ενδεχόμενο να κάνουν ένα παιδί.

Ο Αχιλλέας μαθαίνει ότι η Ρενάτα είναι έτοιμη να πάει παρακάτω στη ζωή της και αποφασίζει να το ρίξει έξω στο bachelor του. Μόνο που οργανώνει ένα party-παρωδία. Παράλληλα, ο Θάνος καλεί την κοπέλα να φύγουν για διήμερο μακριά απ’ όλους και κυρίως από το γάμο του Αχιλλέα. Την ίδια στιγμή, η Βασιλίνα ετοιμάζεται να κάνει για μια ακόμη φορά αισθητή την παρουσία της.

Φυσικά στόχος της είναι να πληγώσει τη Ρενάτα. Και γι’ αυτό σχεδιάζει να δώσει το τελειωτικό χτύπημα. Την αφαιρεί από τη λίστα των καλεσμένων και αποφασίζει να της το ανακοινώσει η ίδια. Η συνάντηση των δύο γυναικών στην αυλή έχει απρόσμενη εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμα: Kadin: Όσα δεν ξέρετε για τη νέα τούρκικη σειρά του ANT1!

Στο μαγαζί του Θοδωρή ετοιμάζονται για το bachelor, με τον Φώτη και τον Ζαχαρία να έχουν άγριες διαθέσεις την ώρα που η Ρενάτα στέλνει κατά λάθος στον Αχιλλέα ένα μήνυμα που προοριζόταν για τον Θάνο. Το μεγαλύτερο σοκ όμως για εκείνον είναι όταν θα δει τη Ρενάτα και τον Θάνο να φιλιούνται.