Το tv-24.gr σας αποκαλύπτει όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις! Τι θα δούμε στη συνέχεια:

Ο Ορφέας στην προσπάθειά του να ξεφορτωθεί το πτώμα χτυπάει άσχημα και σε κακή κατάσταση μεταφέρεται στο νοσοκομείο, την ίδια στιγμή που η οικογένεια Μελά, με χαρά και ενθουσιασμό, πληροφορείται την αποφυλάκιση του Αγγελου.

Ο Τόνυ προσπαθεί να ηρεμήσει την Αννα, η οποία παρά το σοκ που υπέστη, δείχνει αποφασισμένη να μην υποκύψει στις απειλές των εκβιαστών: «Αυτή τη φορά δεν κάνω πίσω. Δεν θα με εκβιάσει κανείς και κανείς δεν θα ορίζει από εδώ κι εμπρός τη ζωή μου. Θα κάνω ό,τι θέλω. Τέλος», λέει στον Τόνυ με νεύρα και πείσμα.

Διαβάστε ακόμα: Παρθένα Ζωή: Η Μαρίνα δέχεται να βοηθήσει τη Σάρα στα σχέδιά της! Καταιγιστικές οι εξελίξεις σήμερα 28/03:

Παράλληλα, η Τατιάνα ειδοποιείται από την υπηρεσία της ότι βρέθηκε ένα καμένο πτώμα στην Αίγινα, την ίδια στιγμή που ο Ορφέας χειρουργείται εκτάκτως για αφαίρεση σπλήνα. Η Βέρα δείχνει μαγεμένη από τον Νικόλα, παρά τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του και οι αντιστάσεις της τελικά λυγίζουν.

Ο Αλέξανδρος επιστρέφει εσπευσμένα από τα Μετέωρα, λόγω της αποφυλάκισης του Αγγελου. Η Τατιάνα πλέει σε πελάγη ευτυχίας και κάνει όνειρα για τη ζωή της με τον Τόνυ αλλά και για το γάμο της, χωρίς να ξέρει τι της επιφυλάσσει η μοίρα, καθώς όλα έχουν αλλάξει αναγκαστικά από την πλευρά του Τόνυ, ο οποίος κάτω από την πίεση των εκβιασμών, βρίσκει διέξοδο για ακόμα μία φορά στις ουσίες.

Ο «Στρατηγός» βλέποντας την επιμονή της Αννας, αποφασίζει να σκληρύνει τη στάση του και στέλνει τους μπράβους του να της δώσουν ένα πολύ σκληρό... «μάθημα»!