Ο Εμρέ Κιβιλτζίμ και η Γκιουλτσίν Τουντσόκ υποδύονται τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ στην πετυχημένη τουρκική σειρά του STAR «Elif». Το τηλεοπτικό ζευγάρι μίλησε και αποκάλυψε όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου:

ΕΜΡΕ ΚΙΒΙΛΤΖΙΜ (ΣΕΛΙΜ)

Το να γίνεις ηθοποιός ήταν παιδικό όνειρο;


«Μέχρι να μπω στο Πανεπιστήμιο δεν είχε περάσει σαν σκέψη στο μυαλό μου. Βέβαια παρακολουθούσα ταινίες. Οταν έγινα φοιτητής άρχισα να το σκέφτομαι. Ισως επειδή ήμουν και μακριά από τους γονείς μου. Ξεκίνησα αρχικά με το να κάνω μόντελινγκ για ένα διάστημα. Μετά το τέλος των σπουδών μου εργάστηκα ως μηχανικός και παράλληλα έκανα μαθήματα υποκριτικής».

Διαβάστε ακόμα: Madwalk 2018: Το βίντεο με όλες τις εμφανίσεις και τα δρώμενα του event!

Πώς ξεκίνησες να σπουδάζεις υποκριτική;

«Συμμετείχα σ’ ένα διαγωνισμό και έκανα μια 3λεπτη παρουσίαση μπροστά στην κάμερα. Κέρδισα το βραβείο που ήταν υποτροφία στο πολιτιστικό κέντρο “Σαντρί Αλισίκ”. Ετσι παραιτήθηκα από τη δουλειά του μηχανικού και για 6 μήνες σπούδαζα. Μετά κέρδισα τον πρώτο μου ρόλο σε μια σειρά».

Τι ένιωσες όταν διάβασες το ρόλο του Σελίμ Εμίρογλου;

«Ο Σελίμ ήταν ένας φοιτητής που ερωτεύτηκε ένα φτωχό κορίτσι και πάντα ήθελα να παίξω μια ιστορία αγάπης. Στη δεύτερη σεζόν έγινε ιδιοκτήτης της εταιρείας και ο αφέντης του σπιτιού. Προφανώς αυτή η αλλαγή χαρακτήρα μου άρεσε πολύ, γιατί ξεκίνησα να παίζω διαφορετικά τον ίδιο χαρακτήρα. Αυτό είναι εμπειρία για μένα. Είδα τον εαυτό μου στην τηλεόραση και τον επέκρινα όπου έπρεπε».

Πού πιστεύεις ότι οφείλεται η επιτυχία της «Elif»;
«Η σειρά δεν έχει μόνο στην Τουρκία επιτυχία, αλλά σε όποια χώρα παίζεται. Νομίζω ότι κάθε άνθρωπος βρίσκει κάτι κοινό σε κάποιον από τους χαρακτήρες της σειράς. Θέλω να πω πως δεν θα ταυτιστεί κάποιος με έναν άνθρωπο που βλέπει στα περιοδικά. Είχαμε βρεθεί οι ηθοποιοί στην Ινδονησία, όπου η σειρά είναι πρώτη και θεώρησα ότι η επιτυχία εκεί είχε να κάνει με το ότι έχουμε την ίδια θρησκεία και ότι ταιριάζουμε σαν λαοί. Ωστόσο μετά είδα ότι η σειρά είχε επιτυχία και στη Λατινική Αμερική όπου η γλώσσα, η θρησκεία και η κουλτούρα είναι τελείως διαφορετική».

Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς;
«Η οικογένεια Εμιρόγλου θα περάσει δύσκολες ώρες, θα χάσει την περιουσία της και ίσως αναγκαστεί να εγκαταλείψει ακόμα και το μεγαλοπρεπές κτήμα. Θα δούμε το πώς η οικογένεια θα δεθεί ακόμα περισσότερο. Από την άλλη, ο Σελίμ προκειμένου να στηρίξει οικονομικά την οικογένεια θα μπει σ’ ένα μονοπάτι χωρίς επιστροφή, που κανένας δεν μπορεί να φανταστεί».

Ποιος θα αγοράσει το κτήμα;
«Αυτό δεν μπορώ να σας το πω! Είναι μυστικό».

Οι τηλεθεατές λένε πως με την Γκιουλτσίν Τουντσόκ (Ζεϊνέπ) είστε το καλύτερο τηλεοπτικό ζευγάρι. Πώς σου φαίνεται αυτό;
«Κάθε φορά που έχω γυρίσματα μαζί της σκέφτομαι πάντα το ίδιο πράγμα: ότι όσο πιο αρμονικά εργαζόμαστε με την Γκιουλτσίν τόσο καλύτερα βγαίνει η δουλειά προς τα έξω. Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές και την ξέρω πολύ καλά».

ΓΚΙΟΥΛΤΣΙΝ ΤΟΥΝΤΣΟΚ (ΖΕΪΝΕΠ)

Πώς ξεκίνησε η ιστορία της Γκιουλτσίν Τουντσόκ;
«Οταν πηγαίναμε με τους γονείς μου σε εστιατόρια, πάντα μου άρεσε να ανεβαίνω στη σκηνή και να τραγουδάω. Οταν έφτασα στην ηλικία που έπρεπε να επιλέξω επάγγελμα, επέλεξα ραδιόφωνο, τηλεόραση και σινεμά. Οταν όμως μου έγινε μια πρόταση για σειρά αμέσως δέχτηκα και μετά ξεκίνησα να σπουδάζω υποκριτική. Μετά από τέσσερα χρόνια, όταν τελείωσα, βρέθηκα να πρωταγωνιστώ στο “Elif”».

Πώς έγινε η πρόταση για την «Elif»;
«Εψαχνα για δουλειά, όταν ο ατζέντης μου μού είπε για τη σειρά. Τελείωσα το κάστινγκ και τη στιγμή που έφευγα, μπήκε ο Εμρέ Κιβιλτζίμ (Σελίμ). Αυτό ο σκηνοθέτης το θεώρησε σημάδι και μας έβαλε να κάνουμε μαζί μια σκηνή. Ετσι μου έδωσαν το ρόλο της Ζεϊνέπ».

Τι έχεις να πεις για τη σειρά; Πώς ξεκίνησες και πώς συνεχίζεις;
«Ξεκίνησε πολύ ωραία η ιστορία μου και συνεχίζεται! Βέβαια κατά τη διάρκεια των ετών αρκετοί ηθοποιοί έφυγαν και αρκετοί ήρθαν, στους οποίους έπρεπε να εξηγήσουμε την ιστορία της σειράς. Το έργο των σεναριογράφων είναι δύσκολο, καθώς μέσα σε πέντε μέρες παίρνουμε πέντε σενάρια. Με τον καιρό νομίζω ότι βρήκαμε τους ρυθμούς μας».

Διαβάστε ακόμα: ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!: "Σκοτώστε την!" Οι μπράβοι καταφέρνουν να εισβάλλουν στο σπίτι της Άννας και να εκτελέσουν την εντολή που έχουν πάρει!

Η ιστορία του Σελίμ και της Ζεϊνέπ παίρνει μεγαλύτερο χώρο και μοιάζει σαν να είναι μια άλλη σειρά μέσα στη σειρά.
«Στην πρώτη σεζόν ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ ήταν τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Οι σεναριογράφοι και ο σκηνοθέτης ήξεραν πως αν δέσουν οι χημείες τους τότε θα υπάρξει μεγάλη επιτυχία. Ετσι και έγινε και γι’ αυτό μεγάλωσε η ιστορία μας στη σειρά».

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2 trailer: Η Ντάρια "καρφώνει" την Ροδάνθη για τις επιδόσεις της! Ο συγκλονιστικός αγώνας για την επικοινωνία! Όσα θα δούμε αύριο...(Βίντεο)

Τι άλλο να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια;
«Θα έρθουν πολύ συναρπαστικά επεισόδια και είμαι σίγουρη ότι οι τηλεθεατές θα περιμένουν με αγωνία να δουν τη συνέχεια! Η οικογένεια Εμιρόγλου περνάει δυσκολίες και θα δούμε αν μέσα από αυτές θα σφίξουν οι σχέσεις των μελών της».