Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο «Τατουάζ» που θα μάθουν αποκλειστικά σήμερα οι αναγνώστες του tv-24.gr... Ενα παθιασμένο τάνγκο θα φέρει πολύ κοντά τη Βέρα και τον Νικόλα και ένας νέος έρωτας θα γεννηθεί. Η ερωτική δραματική σειρά που κατάφερε να χτυπήσει με απόλυτη επιτυχία τον σκληρό ανταγωνισμό, συνεχίζει ακάθεκτη και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, με τους ήρωες να μπλέκονται σε ένα γαϊτανάκι ίντριγκας και πάθους με φόντο τα Μετέωρα και την Αίγινα.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: "Θέλω πίσω το παιδί μου!": Εκβιασμός σοκ από την Ελπίδα στον Στέφανο!

Αδιαμφισβήτητα αποτελεί την πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της σεζόν. Το «Τατουάζ» όχι μόνο κατόρθωσε να αποσπάσει την πρωτιά στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής περιόδου κατατροπώνοντας το «Νomads» του ΑΝΤ1, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή σημειώνει και εντυπωσιακά ποσοστά θεαματικότητας απέναντι στο βαρύ πυροβολικό του ΣΚΑΪ, το «Survivor». Μπορεί να μην είναι πρώτο στην κούρσα του prime time, αλλά εξακολουθεί να έχει το δικό του κοινό, το οποίο δύσκολα αλλάζει κανάλι την ώρα προβολής του, και είναι το μεγαλύτερο αντίπαλο δέος του πολυδάπανου προγράμματος του Φαλήρου.

Ολα έτοιμα για τη δεύτερη σεζόν

Με την πλοκή να γίνεται όλο πιο ενδιαφέρουσα και ανατρεπτική, τα νούμερα του «Τατουάζ» δικαιώνουν τους ιθύνοντες του σταθμού, που αποφάσισαν από πολύ νωρίς να δώσουν στους δημιουργούς Βάνα Δημητρίου, Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου την επιβεβαίωση της συνέχισης της συνεργασίας τους για τη δημιουργία νέου κύκλου επεισοδίων.

Μάλιστα, ο Κούλλης Νικολάου σε πρόσφατη συνέντευξή του σε κυπριακό περιοδικό δηλώνει σχετικά: «Είναι ξεκάθαρο ότι θα συνεχίσουμε. Δεν έχει υπογραφεί κάτι προς το παρόν κι ούτε υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι. Αλλά δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ηδη σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε στρατηγικές για το πώς θα προχωρούμε στη δεύτερη σεζόν που θα είναι συνέχεια της πρώτης σαν διαδικασία οργάνωσης».

Το «Τατουάζ» ξεκίνησε να προβάλλεται στις αρχές της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, προκαλώντας αίσθηση από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Ούτε η αλλαγή σε ημέρα και ώρα που έγινε μετά τα Χριστούγεννα επηρέασε την πορεία του, με το κοινό να παραμένει πιστό στις συνήθειές του.

Το συμβόλαιο που υπογράφτηκε πέρσι τον Μάιο μεταξύ των δύο πλευρών ήταν για 1+1 χρόνο. Τώρα λοιπόν ενεργοποιείται η option αυτής της συμφωνίας. Οσον αφορά τις φήμες που ήθελαν τους Δημητρίου, Γεωργίου και Νικολάου να ετοιμάζουν και μία ακόμη νέα παραγωγή για τον Alpha για τη σεζόν 2018-2019, δεν ισχύουν. Τη διάψευση έκανε στο TV 24 ο ίδιος ο κ. Νικολάου. Στα σχέδια παραμένει ωστόσο η υλοποίηση μιας κινηματογραφικής ταινίας στην οποία θα είναι χορηγός το κανάλι.