Μπορεί ο Βλάσης και η Μίκα να τρώγονται σαν το σκύλο με τη γάτα αλλά ο θεός του έρωτα έχει άλλα σχέδια για τους δυο τους, όσο κι αν κανένας τους δεν θέλει να το παραδεχτεί.

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη.

Η γνωριμία τους δεν έγινε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Εκείνη επέστρεψε από την Αμερική για να αξιοποιήσει την περιουσία του πατέρα της αλλά βρήκε μπροστά της εμπόδια. Το κτήμα τους είναι νοικιασμένο στον Βλάση, τον Λεωνίδα και τον Θοδωρή έναντι ελάχιστου αντιτίμου και η κοπέλα δεν καλοβλέπει αυτή τη συναλλαγή. Θεωρεί ότι οι τρεις άντρες εκμεταλλεύονται τον καλοσυνάτο Λουκά και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στην θέση μου: Η Μίκα μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Βλάση! Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 19/3

Ετσι η μια κόντρα με τον Βλάση, που αποτελεί τον μεγαλύτερο εχθρό στα σχέδιά της, φέρνει την άλλη. Οι δυο τους είναι μονίμως στα μαχαίρια. Πόσω μάλλον όταν η Μίκα ανακαλύπτει το κόλπο του με την αμνησία προκειμένου να μη χάσει τα χωράφια. Οι καβγάδες που θα ακολουθήσουν είναι ομηρικοί και ο Λουκάς, με τη σειρά του, απελπίζεται με την όλη κατάσταση. Ομως η εξέλιξη στα προσεχή επεισόδια θα είναι πολύ διαφορετική.

Κι αυτό γιατί η μεγάλη αυτή διαμάχη ανάμεσά τους φέρνει έναν μεγάλο έρωτα. Και οι δύο θα αργήσουν να παραδεχτούν και να εξομολογηθούν αυτό που αισθάνονται ο ένας για τον άλλον. Ειδικά η Μίκα η οποία δεν έχει ερωτευτεί ποτέ στη ζωή της. Μετά το χωρισμό των γονιών της η κοπέλα έβαλε πάγο στα συναισθήματά της και φοβάται να αφεθεί στη γοητεία ενός άντρα και στον έρωτα. Παράλληλα, επειδή είναι πολύ διεκδικητική και δεν της αρέσει να κάνει πίσω, δεν δείχνει αυτό που νιώθει στον Βλάση. Κι εκείνος όμως είναι εγωιστής και αργεί να παραδεχτεί ότι του αρέσει.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Ο Ορφέας αποφασίζει να κλείσει για πάντα το στόμα της Αγγελικής! Συγκλονιστικές εξελίξεις σήμερα, Δευτέρα 19/3

Ωστόσο ο πατέρας της θέλει να τη δει αποκατεστημένη και ευτυχισμένη. Τον αγχώνει το γεγονός ότι η κόρη του δεν έχει σχέση. Συμπαθεί πολύ τον Βλάση και τον καλοβλέπει για γαμπρό. Γι’ αυτό και πίσω από την πλάτη της καταστρώνει διάφορα σχέδια προκειμένου να φέρει τους δύο νέους πιο κοντά. Οταν η Μίκα το ανακαλύπτει γίνεται, βέβαια, έξαλλη καθώς δεν θέλει να επεμβαίνουν στην προσωπική της ζωή.