Από την Μαρία Μεταξητινού και το περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί...

Η Μαργκώ αρχίζει να φοβάται πολύ μετά την αποκάλυψη από τον προστατευόμενο μάρτυρα για την εμπλοκή του Ρίτσαρντ στο θάνατο της Αθηνάς Στεργίου και του άντρα της Τσαρλς Νίβεν. Φοβάται ότι θα έρθει η σειρά της να αποκαλυφθούν όλα τα σατανικά σχέδια και οι πράξεις της όλα αυτά τα χρόνια. Αντίθετα, ο Ρίτσαρντ είναι χαλαρός και μάλιστα της συνιστά να ηρεμήσει και αυτή.

Τα μέτωπα ωστόσο που έχει ανοίξει η Μαργκώ είναι πολλά και έχουν να κάνουν εκτός από το εμπόριο όπλων και την Αμαλία, με την Αννα, τον Θεοχάρη, αλλά και με τον ίδιο της το γιο που θέλει να βρει τρόπο να τον απομακρύνει από την αστυνόμο Τατιάνα.

Ωστόσο, ο Τόνυ μάλλον αρχίζει να της χαλάει τα σχέδια, καθώς μετά από το χωρισμό του με την Αννα, η σχέση του με την Τατιάνα δεν έχει κανένα εμπόδιο και αυτό από μόνο του αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για τη Μαργκώ.

Εκεί λοιπόν που η Μαργκώ ετοιμάζει ένα ακόμα σχέδιο κατά της Αννας, γι’ αυτό μάλιστα δίνει άδεια στη Νικόλ για να μείνει μόνη της, βάζει και νέα τρικλοποδιά στον Θεοχάρη, ο οποίος αναβάλλει και πάλι τα σχέδιά του.

Προς στιγμήν πιστεύει ότι όλα πάνε μια χαρά μέχρι που της τηλεφωνεί ο Τόνυ και της λέει κάτι που την αφήνει άναυδη:«Πήρα να σου πω ότι δεν γυρίζω πίσω, θα μείνω στην Ελλάδα και θα δουλέψω από εδώ», της λέει και η Μαργκώ τα χάνει: «Τι λες παιδάκι μου, τρελάθηκες;», του απαντάει σχεδόν τρέμοντας. «Αυτό που άκουσες, μη με περιμένεις», την αποστομώνει αυτός και της κλείνει το τηλέφωνο. Η Μαργκώ, που φυσιολογικά θα έπρεπε να χαρεί γιατί ο Τόνυ εγκαταλείπει τη θέση του προέδρου της εταιρείας στο Λονδίνο και έτσι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό, θυμώνει και αποφασίζει να μη μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Διαβάστε ακόμα: ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Η Αιμιλία δεν πιστεύει τον Δαμιανό! Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 08/03;

Την ίδια στιγμή όμως, ο Τόνυ μαθαίνει από τις ειδήσεις το ρόλο που έπαιξε ο Ρίτσαρντ στο θάνατο του πατέρα του και γίνεται έξαλλος, όχι μόνο απέναντι στον Ρίτσαρντ αλλά και στη μητέρα του, καθώς πιστεύει ότι η Μαργκώ δεν μπορεί να μη γνώριζε ή ακόμα χειρότερα να ήταν αμέτοχη σ’ αυτό το έγκλημα. Ετσι ο Τόνι αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και ρωτάει ευθέως τη Μαργκώ: «Λέγε, εσύ το ήξερες ότι ο Ρίτσαρντ κρύβεται πίσω από το θάνατο του πατέρα μου;», αλλά εκείνη δείχνει να μην εκπλήσσεται και κυρίως δεν του απαντάει ξεκάθαρα, γεγονός που επιβεβαιώνει τις σκέψεις του.

Το ίδιο ακριβώς βράδυ η Μαργκώ βγαίνει με τον Ρίτσαρντ για φαγητό και κάποιοι πληρωμένοι δολοφόνοι τούς στήνουν καρτέρι για να τους δολοφονήσουν. Η δολοφονική επίθεση έχει στόχο τόσο τη Μαργκώ όσο και τον Ρίτσαρντ. Οι άγνωστοι πετάγονται μπροστά τους και τους πυροβολούν, πριν προλάβει ο Ρίτσαρντ να τραβήξει το πιστόλι του και να τους ρίξει. Οι σφαίρες τον βρίσκουν και ο Ρίτσαρντ πέφτει νεκρός, ενώ η Μαργκώ γλιτώνει από τη δολοφονική επίθεση.

Διαβάστε ακόμα:Survivor 2: Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης! Ο λόγος για την...


Ποιος βρίσκεται πίσω από την επίθεση δολοφονίας;

Η Μαργκώ γλιτώνει το θάνατο, αλλά ο φόβος για τη ζωή της και ειδικά τώρα που ο Ρίτσαρντ είναι νεκρός, την τρομάζει. Ποιος θέλει να τη σκοτώσει; Τα μέτωπα που έχει ανοίξει είναι πολλά, όπως πολλοί είναι αυτοί που θα την ήθελαν νεκρή. Είναι οι εχθροί της, σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και ακόμα ένας που θα χαιρόταν να μην υπήρχε στη ζωή του κι αυτός είναι ο ίδιος της ο γιος. Ο Τόνυ είναι ο άνθρωπος που θα ήθελε πιο πολύ απ’ όλους να εκδικηθεί για όλα όσα του έχει προκαλέσει στη ζωή του, με κυριότερο τη δολοφονία του πατέρα του.