Ο Αντώνης περιμένει την απάντηση για την πρόσληψή του στη Φινλανδία, αλλά η Ιουλία βάζει το χεράκι της και η αίτηση του ακυρώνεται.

Η Δανάη και ο Πέτρος είναι ακόμα τσακωμένοι. Η Μέλπω δείχνει να πείθεται να εγκαταλείψει το σχέδιο για το γραφείο τελετών και οι άντρες χαίρονται για την επιτυχία του σχεδίου τους. Ολα αυτά μέχρι τη στιγμή που η θεία μαθαίνει κάτι που θα ανατρέψει και πάλι τα πάντα.

Παίρνει καλά νέα από την Αμερική και δεν θεωρεί πια το σπίτι γρουσούζικο. Ανακοινώνει στους άντρες ότι θα πρέπει να φύγουν σύντομα για να αρχίσουν οι εργασίες.

Εκείνοι πανικοβάλλονται ξανά και αποφασίζουν να χωρίσουν τη Μέλπω από τον Τομ που θεωρούν ότι την επηρεάζει.

Του στήνουν παγίδα με δύο γυναίκες, αλλά αυτός δεν τσιμπάει. Δείχνει, όμως, να γοητεύεται από τη Δανάη και ζητάει να τη γνωρίσει. Το μόνο που μένει είναι να πεισθούν ο Πέτρος και η Δανάη.

Διαβάστε ακόμα: ΤΑΤΟΥΑΖ: Ο Ορφέας γυρίζει από το θάνατο και τρελαίνεται... Καταιγιστικές εξελίξεις!

Η Μάρθα έρχεται αντιμέτωπη με τον αγανακτισμένο άντρα μιας πελάτισσας που της είπε τον καφέ. Ο Χριστόφορος έχει κολλήσει με τη Λουκία, αλλά φαίνεται ότι θα δυσκολευτεί να την πείσει να είναι μαζί του. Ο Αντώνης ανακαλύπτει ότι η Ιουλία έχει βάλει το χεράκι της στην απόρριψη της αίτησής του και γίνεται έξαλλος, ενώ και η Πηνελόπη θυμώνει μαζί του.