Το ζευγάρι ετοιμάζεται να βουτηχτεί στην παρανομία για να σώσει τη «Sofo». Ο σχεδιασμός είναι προσεκτικός και οι δυο τους φροντίζουν την κάθε λεπτομέρεια ώστε να έχει απόλυτη επιτυχία το μεγάλο κόλπο στο οποίο συμμετέχει και η Βάνα.


Το site γνωριμιών «Pina colada» της Σύλβιας τελικά δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα κι εκείνη ξαναστρέφει το ενδιαφέρον της στη «Sofo». Ανακαλύπτει, λοιπόν, τις κρυφές κινήσεις της Μένης προκειμένου η εταιρεία να μετακομίσει στη Βουλγαρία.

H προοπτική αυτή δεν της αρέσει καθόλου, όπως και σε κανέναν. Μόνο που η Σύλβια δεν στέκεται με σταυρωμένα τα χέρια. Αποφασίζει να αναλάβει δράση βάζοντας σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο.

Και φυσικά στην εκτέλεσή του δεν θα είναι μόνη αφού έχει παντρευτεί τον μετρ της λαμογιάς. Οπως λέει και η παροιμία: «Με όποιο δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις».

Διαβάστε ακόμα: ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 07/03

Και η Σύλβια μαθαίνει γρήγορα και δεν διστάζει να παραβεί τις αρχές και τις αξίες της όταν αυτό συμβαίνει για το γενικό καλό. Ετσι, Σύλβια και Μάκης ετοιμάζονται να βουτηχτούν στην παρανομία για να σώσουν την εταιρεία. Ο σχεδιασμός είναι προσεκτικός και οι δυο τους φροντίζουν την κάθε λεπτομέρεια ώστε να έχει απόλυτη επιτυχία το μεγάλο κόλπο.