Ηταν μάλλον απλά θέμα χρόνου το να περάσει ο Αντρέας Γεωργίου μπροστά από τις κάμερες. Οπως είχε πει ο ίδιος, το είχε σκεφτεί πολλές φορές να πάρει ρόλο στο «Τατουάζ», αλλά πάντα έκανε πίσω. Τώρα ήρθε η στιγμή που ο σκηνοθέτης και ηθοποιός θα υποδυθεί τον νέο έρωτα της Βέρας.

Από την Πέμπτη 15 Μαρτίου, ο Αντρέας Γεωργίου ως Νικόλας μπαίνει για να ταράξει τα νερά, τόσο της Βέρας όσο και των τηλεθεατών του «Τατουάζ», με ένα ρόλο που θα φέρει πολλές ανατροπές. Ο Αντρέας Γεωργίου θα υποδυθεί έναν σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ, αλλά και χορευτή-χορογράφο του αργεντίνικου τάνγκο. Φλογερός, αισθησιακός, ενθουσιώδης, ανατρεπτικός, ζει έντονα την κάθε στιγμή σαν να μην υπάρχει αύριο…

Διαβάστε ακόμα:Τηλεθέαση: Καινούργιου VS Σκορδά! Τι έδειξε η πρώτη μάχη των γυναικών; Τα νούμερα μίλησαν...

Η ιστορία του Νικόλα Ρουμπέση αρχίζει όταν η Βέρα, πικραμένη για άλλη μια φορά από τον Θεοχάρη αλλά και αποφασισμένη πλέον να προχωρήσει τη ζωή της, κάνει μια νέα τυχαία γνωριμία με έναν ωραίο και ενδιαφέροντα άντρα, τον Νικόλα.

Ο Νικόλας θαυμάζει το πάθος της για το χορό και από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνει ότι η Βέρα μπορεί να κάνει πολλά σ’ αυτό τον τομέα. Ετσι δεν αργεί να της προτείνει να τη μάθει αργεντίνικο τάνγκο και στη συνέχεια να πάρουν μέρος μαζί σε ένα ντοκιμαντέρ.

Η Βέρα στην αρχή είναι λίγο διστακτική, αλλά λίγο η αγάπη της για το χορό, λίγο ότι θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή της και πολύ περισσότερο γιατί ο Νικόλας είναι πολύ γοητευτικός και φλογερός, αποφασίζει να κάνει αυτό το βήμα και του απαντάει θετικά.

Σιγά-σιγά οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά και η Βέρα γοητεύεται τόσο από αυτή τη νέα εμπειρία όσο και από τον Νικόλα. Ο έρωτας ξαναμπαίνει στη ζωή της, όμως δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο τον φαντάζεται.

Η στάση της απέναντι στη ζωή αλλάζει και φυσικά απέναντι στον Θεοχάρη, ο οποίος πραγματικά έχει παρανοήσει από τη ζήλια. Η Βέρα όμως αυτή τη φορά δεν έχει κανέναν ενδοιασμό. Τίποτα δεν την κρατάει πίσω στο παρελθόν. Κανένα δέσιμο, παρά μόνο το παιδί, ο μικρός Μάριος, ο οποίος είναι κολλημένος με τον πατέρα του και κάποια στιγμή ίσως σταθεί εμπόδιο στο να προχωρήσει ακόμα παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα:Ελένη Μενεγάκη: Το νέο επαγγελματικό βήμα της παρουσιάστριας στην Άνδρο! Δείτε τι ρόλο θα έχει στο πλευρό του Μάκη Πατζόπουλου!