Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μπρούσκο: Ματθαίος & Αναστασία ορκίζονται εκδίκηση!

mathaiosanastasia
Σειρές 26.01.2017 12:34
ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Ο θάνατος του παιδιού της Αναστασία και του Ματθαίου θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή τους. Η βαθιά αγάπη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον δείχνει να εξανεμίζεται και ο ψυχικός τους κόσμος να τραυματίζεται βαθιά, με ανυπολόγιστες συνέπειες και για τους δύο.

Οι κοντινοί άνθρωποι της Αναστασίας ανησυχούν πολύ, δεν ξέρουν τι να κάνουν και φοβούνται ότι δεν θα συνέλθει ποτέ. Ακόμα, σκέφτονται με τρόμο ότι ίσως να προσπαθήσει ξανά να βάλει τέλος στη ζωή της. Ετσι, παίρνουν τη δύσκολη απόφαση να μεταφέρουν την Αναστασία με μια ψυχιατρική κλινική, όπου εκεί θα την παρακολουθούν ειδικοί για όσο χρόνο χρειάζεται μέχρι να συνέλθει. Η Αναστασία μεταφέρεται σε ιδιωτική ψυχιατρική κλινική και μένει εκεί για ενάμιση μήνα, μέχρι να επουλωθούν οι πρώτες πληγές. Ο Παύλος με τον Ανδρέα, μετά από το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τη φέρουν πίσω στα σπίτι, πιστεύοντας ότι έχει γίνει καλά. Ομως, θα είναι καλά;
Οπως θα δούμε, η Αναστασία πλέον δεν θέλει να κάνει κακό στον εαυτό της, όμως όλη η πίκρα και η οδύνη που νιώθει για το θάνατο του παιδιού της μετατρέπεται σε μίσος. Σε ένα αβυσσαλέο μίσος για τον Ματθαίο, που θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνο γι’ αυτή την τραγωδία. Το ίδιο όμως αισθάνεται και ο Ματθαίος, με αποτέλεσμα να ορκίζονται και οι δύο εκδίκηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top