Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Παρθένα Ζωή": Ανατροπή! Σήμερα 31/1 Βίκτωρας & Μαρκ ανακαλύπτουν ότι τους συνδέει το κοινό μίσος για τον...

07
Σειρές 31.01.2018 07:21
Δείτε σήμερα στην "Παρθένα Ζωή":

Ο Παύλος προσφέρεται να βοηθήσει την Ζωή στην αναζήτηση του πατέρα της, ενώ ο Μαρκ τον προσεγγίζει φιλικά θέλοντας να μάθει περισσότερα για τη σχέση του με την Ζωή. Η Ζωή καταλήγει στο σπίτι του Παύλου και περνούν το βράδυ ψάχνοντας για τον πατέρα της. Ο Παύλος παρασύρεται και την φιλάει, αλλά η Ζωή τον εμποδίζει. Διαβάστε παρακάτω..

Ο Άρης μαλώνει άσχημα με την Μαρίνα για τη στάση της στο διοικητικό συμβούλιο. Βρίσκεται με τη Ζωή, της εξομολογείται για άλλη μια φορά τον έρωτά του κι εκείνη συνειδητοποιεί το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται. Ο Βίκτωρας καλεί τον Μαρκ για φαγητό σε μια προσπάθεια να μάθει για την κόντρα του με τον Άρη. Οι δύο άντρες καταλαβαίνουν πως τους συνδέει ένα κοινό μίσος. Διαβάστε παρακάτω...

Η Μαρίνα συναντιέται με τον Τζημάκη και περνά μια μαρτυρική βραδιά όπου καταφέρνει να αποσπάσει ως αντάλλαγμα την επιστροφή του Άρη στην Τράβελφαν. Ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στην Σοφία κι εκείνη δέχεται, ενώ ο Παύλος καταφέρνει να εντοπίσει τον παππού της Ζωής. Την ίδια στιγμή ο παππούς της Ανδρέας Γιαννάτος ξεψυχά με την φωτογραφία της Ζωής στα χέρια.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Το σόι σου»: Μη χάσετε το σημερινό επεισόδιο 30/1: Γιατί τα αγόρια γυρίζουν…τραυματισμένα;

«Κάτι χωρισμένα παλικάρια»: Ανατροπή σήμερα 30/1: Ο Πέτρος αποφασίζει να διεκδικήσει τη…

«Έλα στη θέση μου»: Αποκαλυπτικό το σημερινό επεισόδιο 30/1: Γιαν & Ισμήνη προσπαθούν να αποκαλύψουν τη…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top