Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αστέρας Ραχούλας: Η Μαργαρίτα μάνα! Ο Άρης πατέρας του παιδιού!

vlantikarystinos
Σειρές 02.01.2017 10:00
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Πριν από πολλά χρόνια η Μαργαρίτα και ο Αρης είχαν ζήσει έναν μεγάλο έρωτα αλλά διακόπηκε ξαφνικά. Από τη μέρα που ο άντρας γύρισε στη Ραχούλα, επιδιώκει να μάθει τον πραγματικό λόγο που χώρισαν αλλά αγνοεί την ύπαρξη ενός μεγάλου μυστικού...

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έχουμε δει ότι τη Μαργαρίτα και τον Αρη τους ενώνει ένας μεγάλος έρωτας από το παρελθόν ο οποίος, όμως, έμελλε να έχει άδοξο τέλος. Παρά τις προσπάθειες του άντρα να μάθει την αλήθεια για το χωρισμό τους δεν καταφέρνει και πολλά πράγματα. Κάτι παρόμοιο κάνει και η Μαργαρίτα, η οποία τον ρωτά με περιέργεια τι συνέβη στη ζωή του από τότε που χώρισαν. Αλλωστε μετά το χωρισμό τους και όλα αυτά τα χρόνια το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι δεν είχε ξανά βρεθεί. Και αυτό γιατί η γυναίκα το είχε σκάσει από τη Ραχούλα προκειμένου να μην αποκαλυφτεί ένα μεγάλο μυστικό της, ενώ με την επιστροφή της στο χωριό πριν από τρία χρόνια έχτισε ένα τείχος απόστασης ενάντια στην κουτσομπολίστικη νοοτροπία της μικρής κοινωνίας του χωριού. Γι’ αυτό το λόγο δεν ξέρει κανείς τι μεσολάβησε στη ζωή της από τότε που έφυγε μέχρι τη μέρα που επέστρεψε.
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, αυτό το μυστικό αφορά στην ύπαρξη ενός παιδιού που αποτελεί καρπό του εφηβικού έρωτά τους. Γεγονός που αγνοεί ο Αρης. Μάλιστα, η ίδια έστειλε τον 24χρονο σήμερα γιο της στο Λονδίνο για να σπουδάσει και φρόντισε να μην του λείψει τίποτα. Ωστόσο, πολύ σύντομα το μυστικό κινδυνεύει να αποκαλυφτεί. Οπως θα δούμε στα πρώτα καινούρια επεισόδια, η Μαργαρίτα και ο Αρης έχουν αρχίσει να ξαναέρχονται κοντά και ετοιμάζονται να φύγουν μια εκδρομή μακριά από όλους και απ’ όλα. Την ώρα, όμως, που πάει να φύγει η γυναίκα βλέπει μπροστά της το γιο τής, τον Μάνο. «Μαμά!», λέει ο Μάνος και η Μαργαρίτα σοκάρεται, ενώ ο πρώτος δεν αργεί να ξεσπάσει σε γέλια από την αντίδρασή της και να τη ρωτήσει: «Τι έπαθες, ρε μάνα; Γιατί τέτοιο φρικάρισμα;». Τότε η Μαργαρίτα αρχίζει να αγωνιά μη συναντηθεί ο Αρης με τον Μάνο και κληθεί να δικαιολογήσει πρόσωπα και καταστάσεις και ζητά από τον δεύτερο να μπει στο αυτοκίνητό της και να περιμένει. Εκείνη τη στιγμή, όμως, έρχεται ο Τατούης και πετυχαίνει τον Μάνο. Τα δύο αγόρια δεν αργούν να πιάσουν τη κουβέντα και ο Μάνος λέει: «Είχα αιώνες να δω τη μάνα μου, της έκανα έκπληξη και μου άρχισε κάτι κουλαμάρες. Και ήρθα από Αγγλία λέμε». Ταυτόχρονα, η Μαργαρίτα παίρνει τη βαλίτσα της και ετοιμάζεται να το σκάσει γι’ άλλη μια φορά, χωρίς τον Αρη, και μόλις απομακρύνεται για τα καλά τού στέλνει ένα μήνυμα που γράφει: «Συνέβη κάτι ξαφνικό και έπρεπε να φύγω επειγόντως. Σου ζητώ συγγνώμη». Αργότερα η Μαργαρίτα εξομολογείται στον Μάνο: «Να σου εξηγήσω, λοιπόν, πολύ σύντομα τι σημαίνει για τη Ραχούλα ότι έχω ένα γιο για τον οποίο δεν έχω μιλήσει ποτέ και σε κανέναν. Δεν θες να ξέρεις τι βόμβα είναι αυτό. Αν κάτι απέφυγα μέχρι τώρα είναι να τους δώσω αφορμή για να ασχοληθούν μαζί μου και σε παρακαλώ να το καταλάβεις» και συνεχίζει: «Μάνο, έφυγα στα 17 μου από το χωριό μ’ εσένα στην κοιλιά...». Ο Μάνος, όμως, αρχίζει και δυσανασχετεί γιατί τα έχει ξανακούσει αυτά και βγάζει μια εφημερίδα που δείχνει το πληρωμένο δημοσίευμα για τον Αρη και ζητάει από τη Μαργαρίτα να του τον γνωρίσει γιατί είναι το είδωλό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top