ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΝΑ ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα τα πέντε τελευταία επεισόδια της σειράς του STAR με όλες τις ανατρεπτικές εξελίξεις...

H Στέλλα ζητάει επειγόντως να συναντήσει τη Δήμητρα. Την ίδια στιγμή, ο Φώτης έχοντας μάθει μετά από 30 χρόνια ότι ο Θέμης είναι παιδί δικό του από τη Νίνα. Είναι στενοχωρημένος, πίνει και τη θυμάται να του λέει ότι περιμένει δεύτερο παιδί από τον Δρούση. Μάλιστα, τότε η Νίνα για να τον καλμάρει του είχε πει πως αν είναι αγόρι θα του δώσει το όνομα «Θεμιστοκλής» όπως έλεγαν τον πατέρα του. Την ίδια στιγμή, ο Μάνος βρίσκεται στη φυλακή. Με το ένα χέρι γράφει ένα γράμμα στην κόρη του για να δικαιολογηθεί και με το άλλο κρατάει ένα χάπι. Η Λένα αποφασίζει να τα ξαναφτιάξει με τον Πάνο και η Στέλλα τη σιγοντάρει. Η Μάνια αποκαλύπτεται ότι είναι κόρη του Δρούση με τη Σούλα, την πόρνη. Ωστόσο, αυτό δεν την εμποδίζει ώστε να γράψει ένα καταγγελτικό άρθρο για τον πατέρα της, μετά από μια έντονη συζήτηση που είχαν μεταξύ τους. Ο Θέμης πιέζει την Αννίτα να αποφασίσει αν θέλει να είναι μαζί του ή με τον Αντώνη. Ωστόσο, αγνοεί ότι η Αννίτα ξέρει όλη την αλήθεια για το γιο του Αντώνη κι ότι χάρη στη μεταμόσχευση καρδιάς το παιδί της ζει. Η Στέλλα αποκαλύπτει στον Κώστα και τη Δήμητρα τα χαρτιά που τόσο καιρό κρατούσε η Μαρία στα χέρια της και καίνε τον Δρούση, με φωτογραφίες του Δρούση με περίεργους άντρες, φανερά εκλεπτυσμένους, λίστες δρομολογίων του καρτέλ, έντυπα εταιρειών που μπλέκουν τον Ηλία, αντίτυπα λογαριασμών στα νησιά Καϋμάν, με υπέρογκα ποσά… Στο μεταξύ, όλοι οι εμπλεκόμενοι παραλαμβάνουν ένα DVD. Πρόκειται για ένα βίντεο με την άρρωστη Μαρία να περιγράφει τον έρωτά της για τον Θέμη και πως ο Ηλίας εμφανίστηκε ξαφνικά ένα βράδυ, τη χτύπησε και τη βίασε... Ο Αγης ήταν αυτός που τη βοήθησε και αναγνώρισε τη Ζωή σαν δικό του παιδί, παρά το γεγονός ότι ήξερε πως ήταν αδελφή του.

Η Δήμητρα σε σοκ
Η Δήμητρα δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα άκουσε. Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ! Πώς μπόρεσε να παντρευτεί τον Αγη! Η Στέλλα παίρνει την απόφαση να χωρίσει με τον Γιάννη κι ας αποζητά αυτός τη συγχώρεση. Η Δήμητρα θέλει πια την ευτυχία και την ηρεμία στην αγκαλιά του Κώστα. Μια μέρα έχει απομείνει και το ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Η Νίνα μπαίνει έξαλλη μέσα στο δωμάτιο να πνίξει τον Ηλία, όταν βρίσκεται στη μέση ο Θέμης για να τους χωρίσει και μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του. Ο Θέμης βρίζει τον Ηλία με πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς, αλλά λίγο αργότερα όταν μένουν μόνοι στρέφεται και κατά της μητέρας του. Ο Γιάννης δέχεται ένα χτύπησα στο κεφάλι και χάνει όλα εκείνα τα στοιχεία που καίνε τον Δρούση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο tv-24.gr!