Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Το σόι σου»: Στο σημερινό επεισόδιο 26/4 η Χαρούλα και ο Βαγγέλης αναζητούν τον... ρομαντισμό

Το σόι σου (26
Σειρές 26.04.2017 09:59
Η Χαρούλα φτιάχνει την περιβόητη καρυδόπιτα της και αναπολεί την πρώτη φορά που έκανε την συνταγή όταν ήταν ακόμη νιόπαντρη με τον Βαγγέλη και χωρίς παιδιά. Η νοσταλγική στιγμή χαλάει όταν ο Βαγγέλης συνειδητοποιεί ότι για πολλοστή φορά έχει βουλώσει η τουαλέτα και προσπαθεί να βρει τον υπαίτιο και την βεντούζα… Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Εντωμεταξύ τα παιδιά έχουν καταφτάσει και βλέπουν μια ρομαντική κομεντί. Ο Βαγγέλης δεν συμμερίζεται την συγκίνησή τους, θυμίζοντας στην Χαρούλα ότι η συμπεριφορά του απέχει πολύ από του πρωταγωνιστή της ταινίας. Τα παιδιά κάνουν τον Βαγγέλη να αναρωτιέται μήπως η Χαρούλα θέλει λίγο παραπάνω ρομαντισμό κι αυτός ψάχνει τρόπους για να το πετύχει. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Το «ειδυλλιακό» σκηνικό έχει στηθεί αλλά σύντομα η κατάσταση θα χαθεί από τον έλεγχο του… Ποιος έφραξε πάλι την αποχέτευση και με τι;

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Έλα στη θέση μου»: Απρόσμενη εξέλιξη στο σημερινό επεισόδιο 26/4! Ο Δαμιανός δέχεται πρόταση από τον Αγγέλου να εγκαταλείψει τη Sofo!

«Μπρούσκο»: Μη χάσετε σήμερα 26/4 τη συγκλονιστική εξέλιξη! Ο Πάτροκλος σχεδιάζει να μπει στο σπίτι της…

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Στο σημερινό επεισόδιο 26/4 τα δεδομένα ανατρέπονται! Η Ελισάβετ αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει την κατάσταση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top