Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Έλα στη θέση μου»: Απρόσμενη εξέλιξη στο σημερινό επεισόδιο 26/4! Ο Δαμιανός δέχεται πρόταση από τον Αγγέλου να εγκαταλείψει τη Sofo!

Ελα-στη-θέση-μου-8-1
Σειρές 26.04.2017 09:54
Η σύμπραξη της Nermax με τον κύριο ανταγωνιστή της Sofo, φέρνει αναστάτωση στη εταιρεία, την ίδια στιγμή που η Αιμιλία κάνει μεγάλες προσπάθειες για να συνετίσει τη Σύλβια, οι οποίες όμως πέφτουν στο κενό. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Ο Βλάσης καταστρώνει ένα σχέδιο για να απαντήσουν στον πόλεμο που δέχονται και ζητάει τη βοήθεια όλων. Η Βαρβάρα κάνει μία αναπάντεχη πρόταση στη Φαίη, η οποία αναλαμβάνει τη νέα καμπάνια της εταιρίας. Τέλος, ο Δαμιανός δέχεται πρόταση από τον Αγγέλου να εγκαταλείψει την Sofo. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Σε ποιο σπίτι θα βρει καταφύγιο η Σύλβια; Πώς θα αντιδράσει ο Δαμιανός στην πρόταση του Αγγέλου; Θα εγκρίνει το σχέδιο του Βλάση η Αιμιλία; Τι δουλειά έχει η Σύλβια στο αποστακτήριο του Λεωνίδα;

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Μπρούσκο»: Μη χάσετε σήμερα 26/4 τη συγκλονιστική εξέλιξη! Ο Πάτροκλος σχεδιάζει να μπει στο σπίτι της…

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Στο σημερινό επεισόδιο 26/4 τα δεδομένα ανατρέπονται! Η Ελισάβετ αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει την κατάσταση!

«Μοιραία έλξη»: Σήμερα 26/4 η Τζαχιντέ εκμεταλλεύεται την κατάσταση του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top