Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μίλησε το πρωί της Παρασκευής (13/5) ο σύντροφος της Αμάντα Γεωργιάδη, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι πολύ αγχωμένος για την εμφάνιση της αγαπημένης του στη σκηνή, ενώ βρισκόταν δίπλα της και καθ' όλη τη διάρκεια του ημιτελικού.

«Μου άρεσε, αν και δεν το έχω δει. Θα το δω σήμερα με τον Φωκά Ευαγγελινό και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε πιο καλά. Αλλά ένιωσα πολύ καλά.

Είχα πάρα πολύ άγχος. Τότε είχα άγχος. Όταν ήμουν εκεί στον καναπέ και έλεγαν τα ονόματα από τις χώρες, σκεφτόμουν τι θα κάνω τώρα, δεν μπορώ να ξαναπάω στην Ελλάδα», είπε αρχικά η Αμάντα.

Οι δηλώσεις του συντρόφου της Αμάντα για τη Eurovision

«Εγώ ήμουν νευρικό, η Αμάντα καθόλου. Πιστεύω ότι θα τα πάει καλύτερα στον τελικό. Πάντα με υποστηρίζει, είναι ταπεινή και προσγειωμένη. Ελπίζω να απολαύσει κάθε δευτερόλεπτο και μετά να την ξαναδώ», δήλωσε ο σύντροφός της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Αμάντα για την πρόκρισή της στον τελικό

«Νιώθω πολύ καλά, χαρούμενη και υπερήφανη, είμαι πολύ ευτυχισμένη. To χειροκρότημα που άκουσα μου έδωσε πολύ ενέργεια. Είχα ένα χαμόγελο που φάνηκε και στο πρόσωπο μου. Είχα πολύ άγχος, χάρηκα πάρα πολύ όταν άκουσα ότι η Ελλάδα περνάει στον τελικό», είπε στις πρώτες δηλώσεις μετά τον ημιτελικό, ενώ για τον μεγάλο τελικό, είπε: «Δεν το σκέφτομαι ακόμα. Θα περάσουμε ωραία».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μας σκότωσε τα αυτιά...» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος "άδειασε" την Ανδρομάχη μετά τον αποκλεισμό της στη Eurovision

Eurovision 2022: Αποκλείστηκε η Ανδρομάχη - Τα πρώτα λόγια της μετά τον ημιτελικό