Η Αμάντα Γεωργιάδη είναι έτοιμη να ανέβει και επίσημα στη σκηνή του 66ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision και μέχρι στιγμής οι κριτικές που έχει δεχθεί είναι πάρα πολύ καλές. Απόψε (10/5) πραγματοποιείται ο πρώτος ημιτελικός.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η ιστορία του «Die Together», αντανακλά τα στοιχεία της μοναξιάς, της έλλειψης που δημιουργείται από έναν χωρισμό και της φθοράς που αμβλύνεται από τον χρόνο αποτυπώθηκαν μαγικά, καταλήγοντας σε ένα εκτυφλωτικό φως.

Η νεαρή τραγουδίστρια είναι έτοιμη να ανέβει στη σκηνή του Pala Olympico στο Τορίνο, ενώ ήδη από τις επίσημες πρόβες που έκανε κατάφερε να καθηλώσει κοινό και κριτική επιτροπή.

Τα στοιχήματα για την Αμάντα στη Eurovision 2022

Από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε η Αμάντα στο Τορίνο, τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της. Η ατμοσφαιρική μπαλάντα της έχει ανεβάσει κατά πολύ τη θέση της Ελλάδας στις στοιχηματικές, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο για σίγουρη πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

H συγκινητική αφιέρωση της Αμάντα στη γιαγιά της

Η Αμάντα Γεωργιάδη προετοιμάζεται για την εμφάνισή της στον ημιτελικό της Eurovision 2022 και την Κυριακή 8/5 περπάτησε μαζί με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους το τιρκουάζ χαλί και "έκλεψε" τις εντυπώσεις. Έτσι, προχώρησε σε δηλώσεις για όσα ετοιμάζει με την ομάδα της, αλλά και όσα αποτελούν πηγή έμπνευσης για την τραγουδίστρια, καθώς και για την γιαγιά της, στην οποία έκανε μία αφιέρωση.

Η ίδια έχει ως πηγή έμπνευσης τα καθημερινά γεγονότα της ζωής, που βιώνει είτε εκείνη είτε τα κοντινά της πρόσωπα, ενώ επισήμανε πως το τραγούδι της δεν είναι αφιερωμένο σε κάποιον πρώην της, αλλά αφορά τα συναισθήματα της κατάστασης του χωρισμού γενικότερα.

«Νομίζω ότι η βαρετή απάντηση είναι γενικά από τη ζωή. Η αγάπη είναι μεγάλη έμπνευση, φαντάζομαι και πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά σε εμένα και τους φίλους μου», είπε αρχικά.

«Θέλω να πω ότι το τραγούδι μου δεν είναι για ένα αγόρι, είναι ένα γενικό συναίσθημα, η αγάπη και το πόσο σκληρή και επώδυνη είναι. Οπότε είναι εμπνευσμένο από έναν έρωτα, αλλά όχι ένα συγκεκριμένο», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά την γιαγιά της, δήλωσε: «Η γιαγιά μου είναι 101 ετών, είναι στην Ελλάδα και ελπίζω να με βλέπει και θα ήθελα να της πω πως την αγαπώ πολύ».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Eurovision 2022: Ξανθός γαλανομάτης - Αυτός είναι ο σύντροφος της Αμάντα Γεωργιάδη

Eurovision 2022: Ό,τι πιο «κιτς» πέρασε από το Τυρκουάζ Χαλί - Από εμάς είναι NOT